Retsmidler for refluks udover Nexium

02/27/2013 by admin

Sure opstød, også kendt som gastroøsofageal reflukssygdom, opstår, når syre løber tilbage i spiserøret fra maven. Det kan give symptomer, såsom halsbrand, brystsmerter og ondt i halsen. Over tid, kan tilbage strømmen af mavesyre i spiserøret forårsage andre sundhedsmæssige komplikationer, såsom skader på cellerne i spiserøret, slidt ned væv i spiserøret, der forårsager åbne sår til at udvikle og endda præcancerøse esophageal ændringer. Det er vigtigt at søge behandling for refluks på symptomdebut at undgå yderligere sundhedsproblemer.

Livsstilsændringer

At foretage visse ændringer i den måde, du lever kan lette sure opstød uden brug af medicin. Opretholde en sund vægt. Overvægt medfører pres til maven. Denne overskydende vægt skubber op i maven og tvinger syre tilbage i spiserøret. Desuden ikke bære tøj, der er alt for stramt omkring taljen. Dette føjer også presset til maven og den lavere esophageal sphincter.

Visse fødevarer kan udløse halsbrand, et fælles symptom på refluks. Være opmærksom på din individuelle mad udløsere, som de adskiller sig fra person til person. Mest almindeligt, fødevarer som chokolade, hvidløg, løg, stegte fødevarer og koffein kan udløse syre refluks. Drik masser af vand i løbet af dagen og med måltider til at fortynde syrer i maven.

Lyv ikke i mindst to timer efter at have spist et måltid. Dette holder tyngdekraften på din side ved at holde syren tættere til maven i stedet for munden. Dette samme grund, bør du også løfte hovedet af din seng omkring seks inches med cement eller træ blokke. Du kan også købe en kile, der passer mellem madras og box foråret, som vil holde din overkrop forhøjet.

Rygestop. Rygning forårsager den lavere esophageal sphincter kan fungere forkert, udløser syre refluks.

Over-the-Counter medicin

For milde tilfælde af refluks, kan over-the-counter medicin være alle, der er nødvendige for at håndtere betingelsen. Antacida lindre såsom Tums, Maalox og Mylanta kan hjælpe symptomer som halsbrand. De vil ikke helbrede en hævede spiserøret, som kan blive beskadiget af syre.

H-2 receptor blokkere bruges til at reducere syreproduktion og kan købes på apoteker eller kiosker. Disse omfatter produkter som Pepcid AC, Tagamet HB og Zantac 75. De kan tage lidt længere end antacida at give lindring, men effekten varer længere.

Protonpumpehæmmere kan købes for at helbrede den spiserøret og blok syreproduktion. Prevacid 24 HR og Prilosec OTC er eksempler på disse typer af medicin.

Receptpligtig medicin

Refluks kan være alvorlige nok, at livsstilsændringer og over-the-counter medicin ikke er nok til at give lindring. H-2 receptor blokkere kommer i recept styrker. Din læge kan også ordinere en proton pumpe hæmmer for at reparere spiserøret og reducere syreproduktion. Prevacid, Prilosec Rx og Aciphex er almindeligt ordineret protonpumpehæmmere.

Prokinetisk agenter til at gøre den lavere esophageal sphincter stærkere kan også ordineres af en læge. Formålet med disse medikamenter er at styrke ventilen forbinder spiserøret og maven og at hjælpe med at tømme maven hurtigere. En kombination af receptpligtig medicin, over-the-counter medicin og livsstilsændringer kan anbefales at øge effektiviteten.

Kirurgi

Mens de fleste tilfælde af syre refluks kan behandles med medicin og livsstilsændringer, er undertiden kirurgi nødvendigt at korrigere denne betingelse. Kirurgi kan udføres for at styrke den nederste esophageal sphincter, at konstruere en barriere, der forhindrer maven syre fra sikkerhedskopiering i spiserøret og form esophageal arvæv. Dit helbred behandleren vil bestemme hvis kirurgi er den rigtige løsning for dig, og hvilken type procedure bedst passer til dine individuelle syre refluks behov.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com