Hjem middel mod Candida

03/17/2013 by admin

Candida er en naturligt forekommende bakterier, der forårsager ingen lidelser på normalt niveau. Når bakterierne spredes ud af kontrol, men kan du udvikle en gær infektion, som kan forårsage smerte, kløe og forlegenhed. OB/GYNs ordinere ofte stærke anti-fungals ligesom Diflucan, men disse kan dræbe gavnlige flora, mens de er angribende infektionen. Hvis du behandling af tilbagevendende gær infektioner med receptpligtig medicin, kan du finde dig selv immune over for selv de stærkeste behandlinger. Heldigvis er der naturlige hjem retsmidler til at bekæmpe candida.

Yoghurt

Yoghurt er en effektiv hjem afhjælpe for candida, fordi det indeholder lactobacillus kulturer, som tilføjer gavnlige bakterier til dit system, som holder candida i skak. Spise 1/2 kop yoghurt---Sørg for det er mærket som havende live kulturer---vil hjælpe undertrykke gær infektioner. Også, du kan anvende yoghurt til det ramte område, hvis du i øjeblikket oplever en gær infektion.

Grundigt vaske undertøj

Candida kan overleve ture til vaskemaskinen og tørretumbler, og kan derefter blive reacquainted med din krop, når du lægger på rent tøj. Men der er ekstra skridt du kan tage for at forhindre spredning af bakterier. Sættetid undertøj i varmt vand op til 30 minutter inden vask. Skrub beklædningsgenstande med en blid rengøringsmiddel (ingen farvestoffer eller parfume), efter blød og før at smide i vaskemaskinen. Sørg for de er godt skylles efter kommer ud af vaskemaskinen, som vaske-og rengøringsmidler kan sommetider fremme væksten af candida.

Bære løsthængende tøj

Candida trives på steder, der er cool, mørke og fugtige. Undgå at bære tætsiddende eller mørk-farvet tøj. Hvis du skal bære sådan en mundering, ændre og bruser hurtigst muligt for at undgå spredning af bakterier.

C-vitamin

C-vitamin er en kraftig middel mod candida, da det fremmer et stærkt immunsystem. Med svage systemer har større risiko for infektioner forårsaget af gær. Appelsiner og broccoli holde høje koncentrationer af vitamin, og et supplement kan også være nyttigt at øge din immunitet mod gær infektioner.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com