Hvordan til at hjælpe mine forældre med deres Gambling Problem

02/25/2013 by admin

Hvordan til at hjælpe mine forældre med deres Gambling Problem

Ludomani er adfærd, fører til forstyrrelser i alle områder af livet, herunder relationer, arbejde ansvar og finansielle spørgsmål. Ifølge HelpGuide.org, påvirker det 15 millioner mennesker i USA. Efter at narkomaner kan genkende de har et problem med ludomani, kan de søge behandling. Du og din familie kan tilbyde støtte til dine forældre, men narkomaner, selv skal være villig til at arbejde mod recovery.

Instruktioner

• Hjælpe dig selv først. Tag ikke på den byrde, finansielle eller følelsesmæssige, af misbrugeren. Giv dig selv tilladelse til at træde et skridt tilbage. Tilbyde støtte til dine forældre, og tilskynde dem til at få hjælp, men ikke bebrejde dig selv.

• Ikke gøre det alene. Søge støtte fra andre, der har været igennem de samme ting eller se en terapeut til at sortere ud din egne følelser.

Gam-Anon er et stipendium til kære af ludomaner. Organisationens hjemmesiden har en liste over opfylder fartplaner af staten (Se ressourcer).

Andre steder at søge hjælp omfatter den Nationalråd for ludomani, der tilbyder en 24-timers-hotline for spillere og familiemedlemmer. Kalde 1-800-522-4700.

Hvis dine forældre er åbne for at få hjælp til sig selv, skal du henvise dem til Gamblers Anonymous (Se ressourcer), som tilbyder gratis hjælp gennem de 12 trin opsving program.

• Sæt penge forvaltning grænser. Sikre, at der ikke er nogen risiko for din egen økonomi. Du kan også tilbyde at tage kontrol over spillere finanser, indtil de er rehabiliteret.

Hvis gambler nægter at opgive kontrollen med finanser, lad det gå. Lad dem vide at du er villig til at lytte og give support, når og hvis de er klar. Du kan ikke tvinge dem til at opgive kontrollen med deres finanser eller til at holde op med gambling. Være klart, at du er der for dem, hvis de ønsker at tale i fremtiden, men du vil ikke låne dem penge til gambling.

• Beslutte, hvordan du vil håndtere anmodninger for penge. Ludomaner ofte blive god til at manipulere deres kære til at give dem penge til at støtte deres afhængighed. Har en plan på plads, så du ikke vil aktivere gambler eller nedgøre dig selv eller dine finanser.

Hvis dine forældre tilgang du om penge, fortælle dem direkte hvordan du føler. For eksempel, "Jeg vil ikke låne dig penge eller løgn for dig til at dække dit tab, men jeg kan hjælpe dig med at finde støtte for dit problem."


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com