Ikke-epileptiske anfald symptomer

03/01/2013 by admin

Ikke-epileptiske anfald symptomer

Non-epileptiske anfald ligner epileptiske anfald; men de er ikke forårsaget af elektriske ændringer i hjernen. Et ikke-epileptiske anfald er undertiden forårsaget af fysiologiske forhold, der påvirker strømmen af sukker, blod og ilt til hjernen. Alvorlige psykiske traumer kan også bede en ikke-epileptiske anfald. Nogle personer vil kun opleve en episode i deres liv, men det er en alvorlig tilstand---hvorfor det er vigtigt at anerkende de følgende ikke-epileptiske anfald symptomer.

Gradvis optrapning

Mens epileptiske anfald kan pludselig begynde med kraftige symptomer, er der undertiden en gradvis optrapning med ikke-epileptiske anfald. Hvis beslaglæggelse er karakteriseret ved spjætter arme og ben, for eksempel, dette ryk bevægelse kan ikke være ekstrem i første omgang. Ifølge epilepsi Foundation er en beslaglæggelse, der langsomt opbygger i intensitet sandsynligvis et ikke-epileptiske anfald.

Skrigende gråd

Non-epileptiske anfald der undertiden udløses af ekstreme psykiske traumer, som kan føre til en række uforudsigelige udbrud. Epileptiske anfald er ikke karakteriseret ved verbale udbrud. Men en ikke-epileptiske anfald, der er anlagt den ved psykologiske stress kan fremkalde skrigende eller gråd i midten eller slutningen af episoden.

Rykkende bevægelser

Spjætter arme og ben er et almindeligt symptom på mange typer af anfald. Men der er mere specifikke, rykkende bevægelser, der tyder beslaglæggelsen er ikke-epileptiske. Bevægelser, der starter langsomt og gradvist fremskynde er vejledende for en ikke-epileptiske episode. Andre tegn omfatte bøjning hoved, hals og ryg baglæns. En frådede bækken er også et fælles tegn på et ikke-epileptiske anfald. Dem, der oplever en psykologisk induceret beslaglæggelse kan thrash rundt og slå objekter. Ifølge læger Desktop Reference er møbler undertiden brudt under sådan en pasform.

Tungen bidende

Dem, der lider ikke-epileptiske anfald kan være i fare for bidende deres tunger. En undersøgelse fra University of Miamis Institut for neurologi i forhold de forskellige ansigts bevægelser af epileptiske og ikke-epileptiske anfald. Denne undersøgelse viste, at mennesker lidt sider eller spidsen af tungen under en beslaglæggelse sandsynligvis lider af en psykologisk induceret, ikke-epileptiske anfald.

Hurtig genopretning

Mens epileptiske anfald kan nogle gange tage timer at inddrive fra, har ikke-epileptiske anfald en korte tilbagebetalingsperioden. Epileptiske anfald er ofte efterfulgt af en hovedpine, forvirring og udmattelse. En mangel af disse symptomer kan tyde på at beslaglæggelse var ikke-epileptiske.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com