Hvad årsagen søsyge?

09/20/2016 by admin

Introduktion

Mange mennesker får køresyge på køretøjer i bevægelse vil det være sig biler, tog eller fly. Køresyge på en båd, ellers kendt som søsyge, er den mest almindelige form for køresyge. Søsyge har forhindret mange mennesker i hele verden i går på alt fra række færger til krydstogtskibe, og det kan efterlade en person elendigt, når de oplever det.

Årsag

Søsyge er forårsaget af en konflikt mellem hvad din krop ser eller sanser, og hvad din indre organ dele fornemmelse og forstand. Når du er på en båd, din indre øre kan føle bølgerne flytte båden, men dine andre sanser, f.eks syn, kan ikke se, hvad der forårsager bevægelse. Dette forårsager dine øjne og dit indre øre at sende modstridende meddelelser til din hjerne på hvad de oplever. Din hjerne reagerer på denne konflikt ved at gøre du føler dig syg. Denne sygdom vil normalt fortsætte indtil bevægelse stopper.

Forebyggelse

Ifølge WebMD, de bedste forebyggelse teknikker for søsyge at komme ud af båden, eller siddende/liggende i et område af den båd, der ikke bevæger sig så meget. Mange mennesker også prøve medicin for at hjælpe med at tage nogle af kvalme væk. For både, den bedste måde at forhindre søsyge er at sidde på dækket og stirrer på horisonten, eller for krydstogtskibe vælger en kabine, der er i den mest centrale del af skibet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com