Alternative behandlinger for tilstoppede arterier

11/29/2013 by admin

Gå til hospitalet til et hjerte proceduren kan være ubehageligt og nogle gange smertefulde. Læger understrege ofte forebyggende foranstaltninger, herunder god kost og motion, når det kommer til at opretholde en stærk hjerte. Kombineret med naturlige retsmidler, kan enkle tiltag hjælpe med at forbedre hjertesundhed.

Kost og motion

Konsekvent motion og en ændring i spisevaner kan reducere blokerede arterier. Denne ændring i kost betyder at give op fedtet, junk og forarbejdede fødevarer.

Øvelse 3-5 gange ugentligt i 30-minutters intervaller af jogging, svømning eller cykling. Denne hjerte-kar-motion hjælper dig med at slappe af og potentielt unclog arterier.

Udøve muskler har brug for mere blod. Som svar øge muskelceller niveauer af enzymer til at bruge ilt og skabe energi. Dette resulterer i kampen mod dårlige kolesterol, der forårsager blokering. Så arbejde ofte til at forbedre omsætning og hjertet styrke.

Det er aldrig for sent. Midaldrende mænd, der udøver regelmæssigt vis dramatisk gevinster i deres fysiske tilstand sammenlignes med mænd i samme aldersgruppe. Og svar på regelmæssig motion, de vokser mere blodkar ved at udvide netværket af kapillærer.

Kombinere frugter og grøntsager

Hvidløg har været tænkt som hjertet sundt. Forbrugende hvidløg er kendt for at rydde arterier, forbedre cirkulation og fjerne giftstoffer fra blodet. For at tage hvidløg, hakkekød 2 fed og bland dem med appelsinjuice. C-vitamin kan hjælpe med at styrke kapillærer og støtte arterievæggene samt bidrage til at rense arterierne.

Gulerodsjuice kan være gavnlige ved at forbedre blodcirkulationen. Gulerødder har vitamin A, caroten. Antioxidant-caroten er kendt for at beskytte mod hjerte-kar-sygdom og støtte et sundt hjerte.

Andre naturlige retsmidler

Piller og medicinske procedurer må ikke være for alle. Urte- og naturmedicin er let tilgængelige til at støtte hjertesundhed.

Blanding af æblecider eddike og hvidløg har været kendt for at hjælpe med blokerede arterier. Andre naturlige retsmidler omfatter: en citronskal dyppet i vand, honning (tilføjet til te); en kombination af honning og citronsaft og æbler. Konsultere din læge før du tager nogen af disse retsmidler.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com