Colon kunstvanding udstyr til medicinske procedurer

11/09/2013 by admin

Colon kunstvanding udstyr bruges primært af alternativ-medicin praktikere (dvs., kolon hydrotherapists) eller naturopatisk læger. Der er en række elementer, der omfatter en Colon kunstvanding enhed. De fleste udstyr er temmelig standard. Vandfiltrering enheder er en af de største overvejelser. Der er også forskellige typer af temperaturstyring. Hver enhed og de perifere dele kan koste tusindvis af dollars.

Historie

Colon kunstvanding udstyr blev første gang brugt af egypterne til medicinske formål omkring 1500 f.kr. Der er poster i Ebers Papyrus, et dokument af lægepraksis i løbet af denne periode. Assyrerne, babylonerne og hinduer har også indspillet dokumenter i praksis. Dr. Kellogg Battle Creek, Michigan, anvendes proceduren for at kurere patienter med gastrointestinale sygdomme. Udstyr og sanitet praksis har udviklet sig over tid til state-of-the-art teknologi.

Typer af Colon kunstvanding udstyr

Ozonisatoren maskiner kan være en af de første overvejelser, når de køber Colon kunstvanding udstyr til medicinske procedurer. Disse enheder er generatorer som tilføjer ozon til vandet. Ozon sammen med brintperoxid, er en dødelig kombination for tarmparasitter. Dræbe parasitter er en af de vigtigste medicinske anvendelser for Colon kunstvanding. Således, at vælge den rigtige ozonisatoren er yderst vigtig.

Laboratoriet generatorer kan håndtere en højere volumen af brug og er stort set vedligeholdelsesfri. PZV ozonisatoren har en mini luftkompressor. Nogle af ferieboligerne har en LED-display.

Slangen kan også være lavet af forskellige metaller. Temperaturstyring og skærme kan også variere. En potentiel køber kan kontrollere ozon kalibrering diagrammer til bestemmelse af en ozonisator effektivitet.

Andre typer af udstyr

Der findes forskellige tabel enheder og bassiner til kommerciel brug. Vand tanke kommer i forskellige størrelser som den gennemsnitlige behandling kan bruge over 25 gallon af vand. Klar slange er normalt placeret langs væggen sammen med fluorescerende belysning til visning af indholdet. Og da vandtanke er forhøjet, kabinet enheder kan bruges til både praktiske og æstetiske formål. En anden del er speculum, slangen, der er indsat i patientens rektum. Disse stykker kan variere som vandtryk kan jar dem løs under en patients session.

Fordele

Colon kunstvanding udstyr der bruges til at behandle mennesker med autoimmune sygdomme, HIV og cancer. Det betaler sig at have den mest opdaterede og holdbart udstyr som patienter afhænger den alternative læge tjenester. En vand temperaturkontrol med en LED-display gør det muligt for en patient at arbejde dem uden hjælp. Korrekte slanger kan give mere komfort og brugervenlighed.

Misforståelser

De fleste af dem i mainstream medicinske verden hverken advocate eller tror på fordelene ved Colon kunstvanding. De hævder, at en person kan vaske væk gavnlige bakterier i hans kolon med denne metode. De har også advare folk at spekula kunne rive den nederste del af den faldende kolon. Alternative behandlere rave om fordelene ved dette udstyr og nogle viser, at patienter, der har gjort mærket forbedringer med deres behandlinger. Stadig, Colon irrigation har aldrig officielt godkendt som en gyldig praksis af FDA.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com