Hvilken er den bedste Health Insurance for selvstændig beskæftigelse?

12/05/2013 by admin

At finde forsikring, som en selvstændig arbejdstager kan være vanskelig. Bestemmelse af den rigtige sundhedsplan kræver forskning og nogle shoppe rundt. Den bedste sundhedsplan for du kan ikke være den bedste sundhedsplan for person stående ved siden af dig, så det er vigtigt at finde et forsikringsselskab og en sundhedsplan, som er skræddersyet til dine specifikke behov.

Søge gruppe dækning

Ifølge National Association for selvstændige, deltager i en gruppe sygesikring kan planen sammensat af andre selvstændige sænke din samlede omkostninger for sygeforsikring. Jo større gruppe af mennesker, de mere indflydelse du har i forhandlingerne om en mere rimelig pris for din sygesikring præmie. En gruppe plan også har lavere satser for afslag til præ-eksisterende forhold. En liste over gruppe sundhed planer for selvstændige eller oplysninger om at starte din egen gruppe sundhedsplan er normalt tilgængelig på din tilstands Institut for forsikring.

Frihed er ikke billig

Mere frihed du ønsker i en sygeforsikring plan, herunder valg af læger, behandlingsplaner og medicin, jo mere du betaler hver måned. Ifølge CNN Money, sundhedsplaner med de laveste out-of-pocket omkostninger for at bruge dækning begrænse tjenester, herunder hvilke læger kan du se og hvilke hospitaler, du kan gå til for omfattede pleje, og fastlægge kriterier for at se specialister. Hvis du har råd til de højere omkostninger i forbindelse med en ikke-netværk sundhedsplan, så er frihed til at vælge din egen læge gavnligt. Hvis du er interesseret i lavere præmier og out-of-pocket udgifter, kan en netværk heath plan med en sundhed vedligeholdelse organisation (HMO) være et bedre valg.

Forebyggende pleje planer

Et point-of-service eller POS sundhedsplan understreger mere af en forebyggende pleje model end andre former for sygesikring, Ifølge National Association for selvstændige. Forebyggende pleje kan føre til fange sygdomme og andre sundhedsproblemer tidligere gennem regelmæssige check-ups. Sygdomme fanget tidligt er ofte mindre dyrt at behandle og har en bedre chance for at blive helbredt end sygdomme diagnosticeret i fremskredne stadier. En POS sundhedsplan kan tillade dig at se læger ikke deltager i den plan netværk og stadig modtage reduceret dækning.

Katastrofale sygesikring

Hvis du er ung, sund og selvstændige erhvervsdrivende, skal du ikke købe en fuld sundhedsplan. I stedet, kan du overveje at købe en katastrofal sundhedsplan. Denne type forsikring betaler for pludselige skader eller sygdomme, der kræver en skadestue besøg eller et hospital bo. Fradragsberettiget for denne type af planen er mellem $500 og $1.500 afhængigt af din specifikke type af dækning. Denne selvrisiko kan forekomme høje, men det blegner i forhold til de store medicinske regninger, du kunne pådrage sig fra en uventet skade, især hvis operation er nødvendig.

Højrisiko Pools

Hvis du er selvstændig og har en allerede eksisterende sygdomstilstand, kan finde en individuel sundhedsplan være alle, men umuligt. Deltager i et højrisiko forsikring pool kan være din eneste alternativ at finde sundhed dækning. Hver stat i USA kræver, at forsikringsselskaberne til at deltage i disse højrisiko pools som en betingelse for at drive forretning. Du kan få en liste over høj risiko-forsikring pools i dit område ved at besøge hjemmesiden for din Statens Institut for forsikring.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com