Løbet af Counter medicinen til at hjælpe med afføring

02/26/2010 by admin

Afføring er en væsentlig del af fordøjelsesprocessen. De er den sidste etape, hvor affald er bortvist fra kroppen. Forstoppelse, eller manglende evne til at have succes afføring, er en fælles begivenhed, ofte relateret til livsstil eller arvelighed. National Institutes of Health anslår, at mindst 4 millioner amerikanere lider forskellige grader af forstoppelse, og 2,5 millioner besøg til læger om året af denne grund. Årsager varierer, men de mest almindelige er fordøjelsessystemet manglende evne til fuldt nedbryde hårde fødevarer, hovedsageligt fordi maden mangler nok fiber.

Forstoppelse

En person betragtes som forstoppet når han passerer afføring én gang i tre eller flere dage. Regelmæssig afføring kan gendannes ved brug af afføringsmidler. Afføringsmidler er tilgængelige som over-the-counter narkotika, hvilket betyder at de kan udleveres uden en recept. National Institutes of Health rapporter om, at 725 millioner dollars værd af over-the-counter afføringsmidler sælges hvert år i USA.

Afføringsmidler

Afføringsmidler er normalt nødvendige, når en patient er fortsat har problemer med afføring efter at foreskrevne ændringer i livsstil og kost. De er af mange typer, men de mest almindelige er bulk-dannende afføringsmidler, som virker ved at hjælpe bevare vand i kroppen; og stimulanser eller kemiske-baserede laksantia, som kan forårsage mave sammentrækninger og har ubehagelige bivirkninger, i henhold til National Institutes of Health

Mærker

Mange mærkevarer narkotika er til rådighed til at hjælpe med afføring. Nogle af disse er kemiske afføringsmidler, mens andre arbejder mere forsigtigt. Mest over-the-counter afføringsmidler skal anvendes mindst tre dage ad gangen for effekter skal ses. Hvis forstoppelse fortsætter når du tager afføringsmidler for tre dage, konsultere din læge, da forstoppelse kan være et symptom på en mere alvorlig sygdom.

Nogle af de mest populære navne for afføringsmidler er Metamucil, Fibercon og Citrucel. Disse er bulk-fiber produkter. Andre mærker kan nævnes Colace, som er en skammel blødgører. Mælk af Magnesia er en husstand navn som en OTC lægemiddel til forstoppelse, og virker forsigtigt. Dulcolax er et allopatiske stof eller et kemisk afføringsmiddel, og er meget populære, selv om det kan have flere bivirkninger end nogle af de mere naturlige alternativer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com