Hvordan man bruger en stok til mobilitet

11/16/2012 by admin

dahealth.hao490.com | 520: webserver returnerer en ukendt fejl

Fejl 520 Ray ID: 23f222a93fbf1fca • 2015-11-02 19:09:44 UTC

Webserveren returnerer en ukendt fejl

Du

Browser

Arbejder

Dallas

CloudFlare

Arbejder

dahealth.hao490.com

Værten

Fejl

Hvad skete der?

Der er en ukendt tilslutningsproblemet mellem CloudFlare og oprindelse webserver. Som et resultat, kan websiden ikke vises.

Hvad kan jeg gøre?

Hvis du er en besøgende på denne hjemmeside:

Prøv igen om et par minutter.

Hvis du er ejeren af denne hjemmeside:

Der er et spørgsmål mellem Cloudflare's cache og webserveren oprindelse. CloudFlare overvåger for disse fejl og undersøger automatisk årsagen. For at bidrage til at støtte undersøgelsen, kan du trække det tilsvarende fejllog fra webserveren og indsende det vores supportteam. Vedlæg Ray-ID (som er i bunden af denne fejlside). Yderligere fejlfindingsressourcer
.

CloudFlare Ray-ID: 23f222a93fbf1fca • Din IP: 104.206.220.95 • Performance & sikkerhed af CloudFlare

En stok kan være en afgørende omvandrende hjælp til mennesker, der har problemer med at opretholde balance eller har brug for at hjælpe flytte. En stok kan hjælpe ældre, personer med fysiske begrænsninger eller dem, der bare blev opereret komme tilbage til en mere aktiv livsstil meget hurtigere end at gå det alene. Ved hjælp af en stok ordentligt kan hjælpe dig gå igen på egen hånd.

Instruktioner

• Vælg den korrekte sukkerrør til din helbredstilstand og fysiske behov. Vælge mellem en enkelt-spids stok eller en med fire tips på undersiden for ekstra støtte og stabilitet. Vælg typen af håndtag, der er must behageligt for dig. Vælge en hooked håndtag, hvis du vil bruge din sukkerrør kun lejlighedsvis og vælge en mere polstret håndtag greb, hvis du har gigtplagede betingelser i håndleddene, der kræver yderligere support. Sikre, at spanskrøret er ordentlig højde for dig ved at sørge for toppen af sukkerrør når dit håndled.

• Bære gummi-såler sko, der har en god trækkraft. Sørg for sko passer ordentligt og er hverken for stor eller for løs. Korrekt montering sko vil give dig med yderligere stabilitet mens du bruger en stok.

• Rydde en sti for at gå. Sørg for den omvandrende område i dit hjem er tydeligt af vragrester, der kunne få dig til at rejse eller falde. Fjern smide tæpper, puder og løse genstande og sørg for, at hus kæledyr ikke er på måde når du går med din stok. Hvis du har brug for hjælp, bede et familiemedlem til at hjælpe dig med at fjerne disse elementer, herunder på trappen.

• Holde spanskrøret korrekt. Holde spanskrøret på den modsatte side af skade eller svage område. Hvis du havde kirurgi på din venstre ankel, skal du holde spanskrøret på din højre side. Bruge sukkerrør til at støtte din vægt, mens du går. Sørg for, at den svage ben rammer jorden på samme tid som sukkerrør sukkerrør og din stærkere side kan absorbere virkningen og presset til at kompensere for den svage side.

• Brug din stok til at hjælpe dig i siddende og stående. Flytte nogle af din vægt til sukkerrør mens siddende og stående. Altid have din sukkerrør handy og inden for rækkevidde.

Tips & advarsler

  • Købe den rigtige størrelse sukkerrør til din højde til at sikre, at det er behagelig at bruge.
  • Ikke gå langt med en stok hvis du er usikker på din evne til at være afbalanceret og sikkert.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com