Persantine protokol

12/05/2012 by admin

Persantine, som er navnet for dipyridamol, er en vasodilatator, som binder til adenosin receptorer i kroppen. Persantine protokol henviser til en medicinsk procedure, der er beregnet til at kontrollere mængden af stress, man kan tage, og det bruges som et alternativ til den traditionelle løbebånd test.

Identifikation

Protokollen begynder med at placere elektroder på kroppen. Næste, du bliver administreret stoffet intravenøst. Du skal vente et par minutter, og derefter medicinsk personale vil måle din krops reaktion--især hjerte--til dipyridamol. Endelig vil du blive injiceret med technetium (99mTc) sestamibi, et radioaktivt stof i computeren imaging proces.

Betydning

En Persantine stresstest, kombineret med Myokardie perfusion imaging, gives til personer, der ikke er i stand til at præforme en standard løbebånd stresstest.

Advarsel

Informere de medicinske ting, hvis du føler nogen symptomer som kvalme eller hovedpine, så snart symptomerne opstår. En sygeplejerske vil administrere aminophyllin for at reducere disse bivirkninger.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com