Hvordan man kan opnå ro

11/30/2012 by admin

Hvordan man kan opnå ro

Det synes, som tiden går, livet bliver mere styrtede og kompliceres af ny teknologi og større krav på jobbet. Tilbringe tid med sine kære og at rejse en familie bliver en akkord i stedet for den glæde, det skal være. Her er nogle ideer om, hvordan man bremse og justere dit liv for at opnå den sindsro, du mangler.

Instruktioner

• Være så organiseret, som du kan. Dette betyder, at opretholde et afbalanceret husholdningsbudget og holde dine optegnelser, aftaler og begivenheder i en systematiseret dato bog eller planner. Bruge den religiøst og du vil få mere vant til det. At være organiseret ikke kun sparer du tid, gør det muligt at undgå stress ved at opdage, at du har glemt at betale en vigtig bill eller at du gik glip af din søns boldspil.

• Opretholde balance i dit liv. Hvis dit job er for stressende, fordi det kræver 20 timer overarbejde hver uge, finde et andet job, der arbejder med dine personlige behov. Du kan fortælle dig selv, familie kommer først, men du skal betyde det af stille tid til rådighed for jeres børn og partner.

• Lad ikke job stress kommer hjem med dig. Du kan bekymre dig din vej hjem i bilen, hvis du skal, eller gøre sidste minut telefonopkald i trafikken, men når du kan gå på, foran døren, forlade alt dit arbejde på velkommen måtten eller i fyrretræ på den front walk. Gør et ritual for at røre træet eller andre livløse objekt "overføre stress" fra dig ind i træet. Det virker.

• Når du er ude med familien nyder en picnic ved søen, lytter til fuglene og lyden af bølgerne, lappemaskiner kysten, skal der i øjeblikket. Ikke begynde at tænke på hvad man skal gøre til middag, eller hvad du tilbage på dit skrivebord eller noget andet men dine børn og din partner. Hvis du er nødt til at tænke på noget andet, gør det blive hvor heldig du er og hvor glad du er lige nu, på alle måder, noget, kærlighed, sundhed, familie og tro.

• Undervise dine børn om livet. Tale med dem om alt og tilskynde dem til at stille spørgsmål. Fortæl dem om fortiden, vigtige ting, der skete i dit liv og dine forældres liv. Du tror måske, de ikke lytter eller ligeglad, og nogle gange de fungere på den måde, men de bryder.

• Holde traditioner i live og gøre din egen familie ritualer. Familier med stærke religiøse traditioner har tendens til at have en meget dynamisk følelsesmæssige bånd med hinanden. Uanset om du læser hebraisk passager fra Bibelen eller synge gospel musik sammen, er denne form for fælles erfaring meget kraftfuld.

• Meditere. Praksis yoga eller Tai Chi, hvis du kan lide at gøre dette. Gør det mens du lytter til cool nye alder musik. Gå en lang tur i skoven. Læs stor litteratur som Jane Austen, James Joyce eller Thoreau. Mange finder disse aktiviteter til healing og afslapning. Hvis du foretrækker, tage en lang skumbad eller splurge på en massage. Gøre disse ting så ofte som muligt. Planlægge dem i din planner, hvis det hjælper dig med at finde tid.

• Nyd dit liv. Reconnect med en gammel ven. Deltage i et kortspil med seniorer eller frivillig på det lokale sygehus i et par timer. Det er rigtigt at tiden er kort, så gør hvert øjeblik tæller. Ingen vil nogensinde sige, "Åh gee, jeg spildt alt for meget af mit liv, at opnå sindsro."

Tips & advarsler

  • Holde tingene i perspektiv. Hvis du har en dårlig dag på arbejdet, behøver det ikke ødelægge dit hjem liv om natten. Og husk, at "Det er kun et job."
  • Glem ikke om hvad du læser i denne artikel. Opnå din egen version af sindsro.
  • Copyright ThereseHaberman2008

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com