Nem makrobiotiske måltider

11/30/2012 by admin

Nem makrobiotiske måltider

Ordet "makrobiotiske" kommer fra græske rødder og betyder "lang levetid," henviser til en tro på at en makrobiotisk diæt har kraftfulde sygdom-kampe egenskaber. Den mikro-makro kost, vi er blevet bekendt med i Vesten er baseret primært på den populære bog af samme navn af Michio og Aveline Kushi, først udgivet i 1978.

Hvad er en mikro-makro kost?

Den mikro-makro kost undgår forarbejdede fødevarer og fødevarer, der kan forstyrre den fine balance af fordøjelsen. Det understreger masser af fuldkorn og grøntsager og få animalsk-baserede fødevarer.

Makrobiotiske måltider er let at tilberede hvis du mestrer dagligt "byggesten" af dine måltider, og derefter tilføje i de ugentlige mad kvoter og andre valgfri ingredienser.

Nem makrobiotiske måltider hver dag

Fuldkorn typisk udgør 50 til 60 procent af den mikro-makro kost og forbruges på hvert måltid. Du kan spise brune ris, couscous, byg, hirse, rug, majs, valset havre, quinoa, boghvede og andre fuldkorn i en række forskellige måder.

Grøntsager typisk udgør 25 til 30 procent. En tredjedel kan spises rå. Resten kan dampet, kogt, stegt eller spist i supper, en anden afgørende komponent i den mikro-makro kost.

Bønner er 10 procent af den daglige fødeindtagelse. Dette omfatter kogte bønner som nyre- eller adzuki såvel som bønner produkter såsom tofu og tempeh.

Ugentlig indstillinger

Spis fisk eller skaldyr op til flere gange om ugen i små portioner. Det bør spises med wasabi eller ingefær at hjælpe kroppen forbliver i balance. Undgå kød, fjerkræ, æg og mejeriprodukter.

Spise rå frø og nødder i moderation.

Æbler, pærer, ferskner, bær og andre lokalt dyrkede frugter er tilladt flere gange om ugen.

Desserter er tilladt to til tre gange om ugen, mindst en halv time efter måltidet til at gøre det muligt for fordøjelsen. Frugt og tørret frugt er tilladt, som er naturlige sødestoffer som ris sirup og byg malt. Sukker, honning, melasse og chokolade er ikke tilladt.

Andre ingredienser til din nem makrobiotiske måltider

Drikke, når tørstig, og især vand. Drikkevarer, der indeholder koffein eller alkohol eller sukker bør undgås.

Madolie er typisk uraffineret vegetabilsk olie. Du kan også bruge mørk eller lys sesamfrø olie for ekstra smag.

Krydderier omfatter naturlige havsalt, tamari, shoyu, brune risvineddike, wasabi, revet ingefær, gærede pickles, ristede sesamfrø og tang.

Nem makrobiotiske måltid Tips

Få en billig el-ris komfur, så din ris kommer ud dampet perfekt hver gang.

Spise en masse suppe. Det er en fantastisk måde at indarbejde alle de vigtigste bestanddele i den mikro-makro kost i simpel one-parabol måltider.

Bruge ekstra fast eller fast tofu i hovedmåltider som protein erstatning og silken tofu "cremet" saucer og desserter.

Røre steger din mad til at spare tid.

Spise din frugt godtgørelse som snacks og dessert.

Planlæg din måltider forude.

En mikro-makro kost kan virke skræmmende i starten, men når du er fortrolig med retningslinjerne, kan du nyde nem makrobiotiske måltider hver dag.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com