Hvordan man kan forhindre Oxidation af kolesterol

06/17/2014 by admin

Kolesterol er et stof, der findes i kroppen, som udfører en række funktioner herunder signal kommunikation mellem cellerne, overledning af nerver og transport af næringsstoffer i cellen. Kolesterol er en pervasive emne i debatten om vægttab. Højt kolesteroltal er en førende årsag til hjertesygdom, så det bliver et mål for forebyggelse. En naturlig følge af det er oxidation af kolesterol, som forårsager frie radikaler i kroppen. Dette er almindeligt set som den virkelige fare med kolesterol. Denne artikel vil beskæftige sig med måder at forhindre oxidation af kolesterol.

Instruktioner

Forhindrer kolesterol Oxidation

• Forebyggelse af kolesterol oxidation er hovedsagelig en opgave for antioxidanter. Antioxidant næringsstoffer er vigtige for den sund metabolisme af kolesterol. Tage vitamin A, C og E samt mineraler selen og zink at forhindre oxidation. Undgå stegning, rygning og hærdning fødevarer, som de bliver oxideret. Efterlad ikke mad ud ved stuetemperatur, som det også bliver oxideret.

• Tage pycnogenol kosttilskud, som forhindrer kolesterol oxidation. Pycnogenol kommer fra pine bark ekstrakt. E-vitamin har kun antioxidant egenskaber i fede områder og C-vitamin vand-baserede steder i kroppen, mens pycnogenol er en effektiv antioxidant i både fede og våde områder.

• Øget indtag af rosmarin ekstrakt som det kan forhindre oxidation af LDL kolesterol. Silymarin, også kendt som mælk tidsel, er en stærk antioxidant, der sænker kolesterol oxidation så godt.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com