Homøopati kur mod Psoriasis

06/01/2014 by admin

Psoriasis er en kronisk tilstand hvor tykke, røde, kløende pletter udvikle sig på huden. Årsagen er ukendt, men det menes at udvikle på grund af et problem med immunforsvaret at årsager hudceller til at ske for hurtigt. Omkring 7,5 millioner amerikanere har psoriasis, Ifølge National Institutes of Health. Nogle er kun lejlighedsvis generet af det, men for andre er det alvorlige og kan endda føre til gigt. Flere lægemidler og terapier kan anvendes til behandling af psoriasis, men der er et par ting du kan prøve derhjemme så godt.

Bade

At tage et varmt bad hver dag kan hjælpe med behandling af psoriasis, fordi det giver mulighed for den tørre, skællende hud fjernes. Når badning, undgå varmt vand, fordi det kan yderligere udtørre huden. Også, prøv at tilføje kolloid vanilie, Epsom salte eller døde hav salte til vand at lindre og helbrede huden. Mennesker med psoriasis bør også undgå at bruge sæbe og shampoo indeholdende parfume og farvestoffer, fordi disse kan irritere huden. Når du får ud af badet, anvende en creme eller salve på huden når det er stadig lidt fugtigt til yderligere fugter huden.

Sollys

Naturlige solen er en af de bedste-- og nemmeste--behandlinger for psoriasis. Giver din hud til at absorbere sollys kan forbedre udseendet af tør, rød hud pletter og også undgå nye fra formning. Dog være sikker på at beskytte din hud ved at anvende en solcreme med SPF 15 eller højere for at forebygge hudskader og solskoldning. Og husk, at for meget sol kan have en negativ effekt og kan forårsage mere tørhed og irritation. Tale med din læge om, hvor meget tid du skal bruge i solen.

Aloe Vera

Aloe vera kan hjælpe med at forbedre huden af mennesker med psoriasis. Du kan enten anvende cut aloe vera plante blade direkte på det berørte hud eller købe en aloe vera gel på apotek gælde for huden. Du kan bruge aloe vera flere gange om dagen. Selv om behandlingen virker, kan det uger eller måneder før du bemærke betydelig forbedring.

Kosttilskud

Flere kosttilskud kan forbedre din psoriasis symptomer. For eksempel, kan E-Vitamin hjælpe lindre huden og forebygge inflammation. Prøv at tage 200 til 800 IUs af E-Vitamin hver dag. Et andet supplement, der kan arbejde er fiskeolie. Disse olier indeholder omega-3 fedtsyrer, som reducerer inflammation i kroppen. At tage en daglig fiskeolie supplement af 3 gram mindre kan bidrage til at forbedre udseendet af din hud.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com