Laser-behandling for allergi

02/18/2010 by admin

Allergi rammer millioner af amerikanere på daglig basis. Patienter bruger naturlige, Homøopatisk og middel til behandling; imidlertid klager millioner stadig over allergi. En ny og spændende terapi for allergikere ligger i kraft af en laser. Med fordelene ved moderne teknologi i forhold til det medicinske område undersøger allergikere mulighed for laser-behandling for deres allergier.

Varsel

Laserbehandling understøttes ikke af alle læger i USA; men det er FDA godkendt til behandling af allergi problemer. Laser allergi relief betragtes som ikke-traditionel medicin, og ikke alle forsikringsselskaber vil dække omkostningerne ved proceduren. Trods sin utraditionelle status fortsat mennesker at udforske behandlingsmuligheder af lasere.

Procedure detaljer

Det første trin i Laserbehandling af allergier test for årsagen til din allergi. En særlig frekvens test viser en liste over 500 kendte allergener og test din krops reaktion på dem. Frekvens test er udført ved at placere en elektrisk klip på patientens finger. En maskine sender 10.000 forskellige bio-frekvens signaler i hele kroppen; disse bio-frekvenser efterligne bio-frekvenser af de 500 bestemte allergener. En negativ reaktion på en bestemt bio-frekvens er repræsentant for et allergen. Når allergener er opdaget, begynder laserbehandling.

En kold laser (laser med minimal energi, forhindrer varmen forbundet med andre lasere) er anvendt op og ned ad ryggen. Denne proces er også ofte brugt i koordinering med akupunktur. Akupunktur menes at fremskynde processen for allergi relief; men der er ingen solid videnskabelig forskning, der underbygger akupunkturs rolle i allergi behandling med en laser.

Forskning og mening

Forskning om effektiviteten af laserbehandling er stadig minimal, som mange undersøgelser ikke er blevet offentliggjort. Der er imidlertid en lovende undersøgelse i behandling af allergier. En undersøgelse fra Department ørelæge i Shanghai, Kina, testet 40 patienter med allergi rhinitis. Allergi rhinitis består af rødme i næse, hævelse af sinus hulrum, øget slim produktion og løbende næse. Denne reaktion sker for allergiske reaktioner over for støv, pollen eller skæl. Undersøgelsen viste, at ud af 40 patienter behandlet, 92,5% sagde symptomer forbedres eller forsvandt. Efter et år, 87,5% fortsat at opleve symptom relief eller forsvinden.

En historie, der drives af en ABC News affiliate fokuseret på behandling af allergier via laser. Dr. Rajiv Pandit fra departementet ørelæge fra Methodist Medical Dallas Center hævder, at 70% af sine patienter, der får allergi behandling via laser oplever et fald i symptomer, samt bedre søvn og øget årvågenhed.

Fordøjelsessystemet allergi

En allergisk reaktion er kroppens forkert svar på et bestemt objekt. Udover nasal ubehag, hals lukning, nældefeber og udslæt, kan symptomer som kvalme eller mave smerter også være en allergisk reaktion. Laserbehandling er fordrede at stoppe allergisk, kosten svar til fødevarer. Fordøjelsesbesvær, sure opstød og andre lidelser, der er forårsaget af kroppens reaktion på fødevarer menes at blive helbredt af laserbehandling. Hvis du har lyst til laserbehandling er rigtige for dig, skal du diskutere det med din læge. Hvis han eller hun ikke udfører proceduren, kan han eller hun være i stand til at anbefale en professionel, der gør.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com