Hvordan til at holde sig til en lav Carb kost

06/14/2014 by admin

Hvordan til at holde sig til en lav Carb kost

Mange dieters har svært ved at holde sig til en kost. Når en kost alvorligt begrænser en type af mad, er det bare menneskelige natur ønsker det. Hvis du husker, at en lav carb kost tillader kulhydrater, vil det være lettere at holde sig til. Her er nogle tips til at hjælpe dig med at holde sig til en lav carb kost.

Instruktioner

• Rense dine køkkenskabe. Fjern så mange kulhydrater som du kan for at hjælpe dig lykkes i din lav carb kost. Give væk eller smide kartoffel chips, saltkringler og andre snacks. Give væk eller smide brød, ris, pasta og din mel og sukker. Det er bedre at undgå fristelsen til at spise kulhydrater end forsøger at modstå hver gang du åbner køkkenskab.

• Holde lav carb grøntsager på side. En lav carb kost er ikke en "ingen carb kost." Holde forskellige sorter af salat og grønne tilgængelige. Spise en vasket salatblad bare for stykket af det til at stoppe dig fra snyd på din kost.

• Bestand dit køkken med en bred vifte af tilladte fødevarer. De fleste lav carb kostvaner tillade dig at spise kød og proteiner samtidig begrænse kulhydrater. Købe kød og forberede dem på en helt ny måde for noget andet. Splurge på kød forberedelse, gøre en filet mignon eller hummer med uafgjort smør. Stock flere sorter af ost; bruge nogle til smeltning på en cheeseburger og andre for en ostetallerken. Terning ost og sted i en zip top taske til en hurtig snack.

• Forberede mad på forskellige måder; det vil vække dine smagsløg. Det er ok at stege kød på en lav carb kost, så gå til den. Prøv slathering kylling med mayonnaise og grilles eller bagende. mayo tilføjer en lækker stykket.

• Holde anretninger på side, kan du hurtigt få fat. Kog en halv snes æg, shell dem og opbevares i køleskab. Gøre nogle deviled æg til at holde på hånd. Yngel nogle bacon til at spise som en snack. Udgør en kød og ost fad og holde på den øverste hylde i dit køleskab; du bliver nødt til at se det hver gang du åbner døren.

• Komme tilbage på vognen hvis du faldet. Hvis du har snydt, Giv ikke op på din lav carb kost. Starte kosten igen i morgen. Mange dieters give, efter at de har snydt, tænker kosten bare ikke vil arbejde for dem. Den største fejl du kan gøre er at give op første gang du falder af vognen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com