Hvordan virker Lamictal arbejde på Depression?

10/10/2016 by admin

Funktion

Lamictal er varemærket for lamotrigin, en krampestillende medicin primært bruges til at kontrollere epilepsi. Selv om at forebygge anfald var det oprindelige formål, godkendt Food and Drug Administration det i 2003 til behandling af bipolar lidelse – især den depressive fase og rapid cykling mellem stemninger. Ifølge eMed TV, har Lamictal også vist nogle lovende i behandling af mennesker, der lider af unipolar depression, selv om det endnu ikke er godkendt til dette formål. Det er især nyttigt for patienter, som ikke har responderet på andre depression medicin.

Metode

Lamictal virker ved at påvirke neurotransmittere i hjernen. Selv om de nøjagtige mekanisme ikke er kendt, læger har mistanke om, at dens virkninger er forårsaget ved at reducere glutamat i hjernen. Glutamat fungerer som en nerve-spændende stof, der er udgivet i hjernen, når elektriske signaler har opbygget i nerveceller. Denne proces faktisk ophidser flere nerveceller, som menes at udløse epileptiske anfald og kan spille en rolle ved depression og cykling. Ved at undertrykke glutamat, forhindrer Lamictal nervestimulation, der fører til en beslaglæggelse. Andre depression medicin påvirker ikke typisk glutamat, så dette kan være grunden Lamictal er effektiv selv når andre behandlinger ikke arbejder.

Tidsramme

Ifølge Web MD, kan det tage flere uger eller endda måneder, Lamictal at nå maksimal effektivitet i en patient. Den initiale dosis bestemmes af en læge, baseret på patientens sygehistorie og andre medikamenter, hun måtte tage. Hvis justeringer er nødvendige, skal de gøres meget langsomt. Hvis en patient skal stoppe med at tage Lamictal, kan ikke det stoppes brat. Doserne skal være koniske for en periode på uger under en læges tilsyn.

Bivirkninger

Lamictal har nogle almindelige bivirkninger som hovedpine, sløret syn og svimmelhed. Det kan også påvirke en persons koordinering, forårsage en rysten og påvirke hans søvn cyklus. Yderligere effekter omfatter opkastning, kvalme og hududslæt. Selv om udslæt er normalt harmløse, det stof fabrikanten advarer om, at det kan blive til en alvorlig reaktion, der kan endda være dødelig. Denne reaktion kræver øjeblikkelig indlæggelse. Udslæt forekommer oftere hos patienter, der tager Depakene eller Depakote sammen med Lamictal. At tage for høje af en dosis øger også risikoen for at udvikle en udslæt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com