Hvad fødevarer er bedst for hudpleje?

02/22/2010 by admin

Hvad du spiser og spiser ikke kan have en stor effekt på din hud. En ordentlig kost kan hjælpe med at reducere rynker, holde din hud fast og vedligeholde en skamplet-fri teint. Husk, at når man ser den bedste mad, frisk er altid bedst når det er muligt.

Mejeri

Fødevarer med højt a-vitamin hjælper din hud forbliver ungdommelige. Mens mange fødevarer indeholder beta-caroten, som er et forstadie til a-vitamin, er mælkeprodukter en direkte kilde til vitamin A. organisk fedtfattig yoghurt er en stor kilde til dette uden ekstra fedt kalorier. Fedtfattig mælk og ost er andre store kilder til vitamin A, som du kan nyde morgenmad eller som mellemmåltid hele din dag.

Bær

Bær er anses af mange for at være et underligt fødevarer. De fleste bær er fulde af antioxidanter, der hjælper til at ødelægge frie radikaler, der kan føre til aldrende problemer såsom rynker og sagging hud. Du kan hjælpe med at opretholde levende, glat hud ved at spise en bred vifte af jordbær, brombær, kirsebær og tranebær. Blåbær er en af de bedste bær, høj i vitamin C og E, og som indeholder riboflavin og tonsvis af fiber. Granatæble og acai juice er også meget gode kilder til frie radikaler neutralizers.

Fisk

Fisk, der lever i køligt vand som tun, laks og makrel er høj i omega-3 fedtsyrer. Dette er vigtigt for mere end bare dine arterier. Omega-3 fedtsyrer hjælpe med at forhindre porerne fra tilstopning og reducere inflammation. Olierne er også gode til at forebygge tør og skællet hud problemer såsom eksem. Fordi omega-3 fedtsyrer hjælper celle membraner forblive stærk og sund, hjælpe de med at holde vand i og bakterier ud.

Vand og grøn te

Vores krop består af 75 procent vand. Hvis du ikke efterfyldning vand i din krop og holde dig godt hydreret, vil din hud tør og begynde at knække. Drikkevarer såsom sodavand og kaffe indeholder koffein og urenheder, der faktisk dehydrerer din krop. Så sørg for at drikke mindst otte glas rent vand dagligt. Grøn te er også godt for sine anti-inflammatoriske egenskaber til at hjælpe med at reducere hævelser omkring øjnene. Grøn te kan også hjælpe med at forhindre hudkræft.

Nødder, frø og kerner

Nødder, frø og kerner er vigtige for hudens sundhed. Paranødder indeholder selen for at hjælpe hudens elasticitet. Solsikkefrø er en stor kilde til vitamin E, der hjælper hud forbliver blød og smidig. Fuldkorn i brød og korn har høje mængder af B-vitaminer. B-vitaminer bygge som B12 og B6 er afgørende for en sund hud ved at hjælpe nye hudceller.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com