Medicare Plan D spørgsmål

10/04/2016 by admin

Medicare Plan D spørgsmål

Med de stigende udgifter til receptpligtig medicin og antallet af medicinske tilstande behandles, skal Medicare modtagere være klar over den dækning, som de er støtteberettigede. Alle Medicare modtagere er berettiget til at modtage receptpligtige lægemiddel dækning gennem Medicare Plan del D. Medicare modtagere, der ikke tilslutter sig en Medicare drug plan vil ikke modtage stof dækning. Medicare modtagere har ofte spørgsmål om Medicare del D og hvordan det virker med deres nuværende plan.

Hvordan sammenligne Medicare del D med VA recept Plan?

Sundhedspleje dækning gennem Veterans Administration (VA) tildeler dækning baseret på værnepligt og indkomstniveau. Recept dækning under VA healthcare begrænser dækning baseret på hvilke recepter er opført i formulary. Finansieringen af VA healthcare bestemmes af Kongressen og kunne potentielt ansigt budgetnedskæringer, herunder nedskæringer i recept dækning, i kommende år. Medicare del D giver mulighed for veteraner til at modtage den samme recept dækning uanset indkomstniveau eller militær tjeneste. Recepter kan afhentes på ethvert detail apotek og behøver ikke at være opført i en formulary.

Hvad slags receptpligtig medicin planer er tilgængelige?

Der er to typer af Medicare planer, der tilbyder prescription drug dækning. Medicare Prescription Drug planer tilbydes ud over oprindelige Medicare dele A eller B. Disse planer yde dækning for receptpligtig medicin og forvaltes af private virksomheder. Medicare fordel planer er alternative Medicare sundhedsplaner, der omfatter både en del A og delB og forvaltes gennem private virksomheder. Hvis prescription drug dækning tilbydes gennem denne plan, skal indrullerede vælge denne indstilling for at modtage receptpligtige lægemiddel dækning. Hvis prescription drug dækning ikke er tilbudt, kan indrullerede tilmelde i en Medicare Prescription Drug Plan.

Hvordan virker Medicare del D arbejde og hvad er "Dækning hullet"?

Indrullerede i Medicare del D modtager et medlemskort, som de vil præsentere på deres lokale apotek. Enrollees vil betale en selvrisiko eller copay når de afhenter deres recepter. Nogle planer har en dækning hullet. Personer med denne type af dækning vil starte året fremlægge deres kort og gør en copayment når de afhenter deres recepter. Når en forudbestemt grænse er nået, skal deltageren til at betale de samlede omkostninger af recepten, indtil hun når den out-of-pocket grænse på sin plan. Når hun har nået grænsen på out-of-pocket, planen vil begynde at betale for recepter igen og hun vil gøre kun copayment.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com