Hvad er C-Diff?

09/21/2016 by admin

De menneskelige tarmene indeholder normale flora, som er til gavn for menneskers fordøjelse. Men når de fleste af deres normale flora er elimineret, mennesker med Clostridium difficile bakterier udvikler en tilstand kendt som pseudomembranøs colitis, som er præget af intestinal nød og diarré. Brugen af antibiotika og bliver indlagt på antibiotika har været forbundet med sygdommen.

Clostridium difficile

Clostridium difficile, eller C. diff, er en art af bakterier, der findes i tarmene på visse personer. Normalt, forårsager C. diff bakterier ikke sygdom i mennesker med bakterier i deres tarme. Men når en person med C. diff tager visse antibiotika, andre bakterier i deres tarme er dræbt, forlader C. diff for at vokse og formere. Det er så at C. diff forårsager sygdom.

C. diff Colitis

Ligesom andre bakterier i arternes Clostridium, C. diff frigive en potent toksin, der fungerer på store tarmene evne til at regulere vand og salt absorption. Når C. diff bliver den dominerende stamme i tarmene, frigiver de toksinet. Ulcerosa eller betændelse i tyktarmen, resultater, forårsager mavesmerter, mavekramper, diarré og feber.

Nosocomiale C. diff

Ifølge Centers for Disease Control og forebyggelse er mennesker, der er indlagt i særlig risiko for udvikle C. diff infektion og efterfølgende colitis. Dette skyldes hospitalsindlagte patienter er mere tilbøjelige til at modtage antibiotikabehandling, der fjerner deres tarmflora bortset fra C. diff. Også flere mennesker, der bliver syge med colitis tendens til at være indlagt. Hvis en opdeling i hygiejne opstår på hospitalet, vil infektionen spredes til meget modtagelige mennesker.

Fællesskabets erhvervede C. diff

Mere nylig, Ifølge CDC, folk uden for hospitalet har været at komme med C. diff colitis. Dette er mistænkt for at være på grund af udbredt Ambulant brug af antibiotika. Seneste beviser fra observerede tilfælde af Fællesskabets erhvervede colitis i Storbritannien peger på den mulige tilknytning mellem antacida og C. diff infektion. Dette er sandsynligvis på grund af overlevelse af C. diff sporer i maven når ingen syre er tilgængelig til at ødelægge dem.

Forebyggelse/løsning

I indstillingen hospital skal overflader og andre forurenede elementer rengøres grundigt. Hospitalspersonale og patienter opfordres til korrekt vaske deres hænder ofte. For at forhindre infektion i første omgang, udbydere opfordres til at begrænse den forebyggende, foregribende, brug af antibiotika. Der er også nogle tegn på, at brugen af probiotiske fødevarer hjælper med at forhindre colitis, da probiotika indeholder gode bakterier til at recolonize tarmene efter brug af antibiotika.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com