Hvordan man kan hjælpe Sinus Infektion Post Nasal drop

02/20/2010 by admin

Hvordan man kan hjælpe Sinus Infektion Post Nasal drop

Sinus infektion post nasal drop kan være vanskelige at håndtere. Lad os tage et kig på hvad du kan gøre for at hjælpe sinus infektion post nasal drop problemer.

Instruktioner

• Drik rigeligt med væske til at tynde ud slim, der har bygget op fra sinus infektion. De otte briller en dag regel er et vigtigt skridt til at følge for at behandle sinus infektion post nasal drop.

• Ophold væk fra røg og potentielle allergener. Dette vil bidrage til at fremskynde op post nasal drop behandlingsprocessen. Disse allergi fremkaldende miljøer vil kun sinke din krops naturlige evne til at behandle sinus infektion symptomer.

• Tag en over counter nasale dekongestant. Husk på at pilleform skal bruges før decongestant næsespray. Spray kan forværre post nasal drop symptomer Hvis den ikke anvendes korrekt.

• Skylle ud Slim opbygning med en Neti Pot. En saltopløsning er hældt i hvert næsebor at behandle bihulebetændelse. Det hjælper ikke altid post nasal drop, selv om det er værd at prøve hvis nasale dekongestanter ikke har været effektiv.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com