Hvordan man genoplade en elektronisk cigaret

09/25/2016 by admin

Elektroniske cigaretter, eller e-cigaretter, er enheder designet til at kopiere udseende, føler og smag af almindelige cigaretter. Dog bruge disse elektroniske cigaretter i stedet for forbrændingsprocessen bruges af normale cigaretter, en elektronisk forstøver for at levere nikotin til rygeren. Da der er ingen grund til forbrænding, elektroniske cigaretter ikke indeholder eller bruger tobak. Ligesom mange andre elektroniske produkter bruge e-cigaretter batterier, der skal oplades regelmæssigt.

Instruktioner

• Fjerne batteriet fra din elektroniske cigaret atomizer ved at vende batteriet mod uret. En elektronisk cigaret består typisk af tre dele: en forstøver, en inhalator, og et batteri. Inhalatoren er den brune del, som du putter i munden; forstøver er den del, som du indsætter i inhalator; batteriet, som er den del, der omfatter cigaret tip, skrues ind forstøver. Lægge forstøver og inhalator.

• Drej batteriet i batteriopladeren.

• Sæt opladeren i en USB-port eller power outlet, afhængigt af typen oplader. Der er forskellige typer af elektroniske cigaret ladere. De mest almindelige er USB-opladere, bil opladere og regelmæssig power outlet opladere. Hvis du er i tvivl om hvilken type oplader du har, der henvises til dokumentationen.

• Lad batteriet oplade i flere timer, eller indtil lyset på batteriet bliver grønt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com