Hvordan til at modstå mad Cravings

03/05/2014 by admin

Hvordan til at modstå mad Cravings

Udforske tips og forslag om, hvordan at dæmme op for appetitten og reducere cravings, så du spiser mindre og administrere din vægt mere effektivt.

Instruktioner

• Sørg for du holde hydreret og drikke nok vand hver dag. Hæld dig et glas i mellem måltiderne og holde din krop godt hydreret. Undersøgelser har vist, at ikke kun drikke koldt vand hjælp boost dit stofskifte, men det hjælper kroppen kampen off trang til at snack og nippe.

• Få i din daglige fitness træning. Mennesker, som bryde en sved hver dag og komme i mindst 30 minutters fysisk aktivitet har tendens til at spise mindre og sundere fødevarevalg. Arbejder tager dit sind ud af fødevarer, men også undertrykker appetitten. Prøv at gå og øge din træning over tid til noget mere intens.

• Prøv overbrusning kanel kapsler på din mad. Nye undersøgelser der viser, at kanel hjælper med at styre og stabilisere blodsukkeret og kan hjælpe din krop signal, når det er tid til at stoppe med at spise. Næste gang du spiser en dekadent chokolade ørken, Prøv overbrusning lidt sukker på toppen og se om det hjælper, gøre en forskel i hvor meget du spiser og hvordan din krop reagerer på sukker.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com