Sådan fjerner du falske tænder

02/14/2010 by admin

Sådan fjerner du falske tænder

Falske tænder kan bidrage til at øge selvværd og selvtillid niveauer. Falske tænder eller proteser er primært bruges til at gendanne en evne til at tygge maden. Selv så, er fuld og delvis falske tænder dyre. Gøre dem sidst ved omsorg for dem på daglig basis at forhindre breaking, chips og mad bebyggede der kan forårsage bakterielle infektioner. Hvordan man kan fjerne falske tænder er derfor en vigtig opgave.

Instruktioner

• Skyl din møl strengt med mundskyl eller varmt vand til at hjælpe løsne fast protesen Indsæt. Fyld en vask eller lille bassin med varmt vand for at forhindre, at bryde dine tandproteser, hvis de skulle falde.

• Placere din tommel bag den tilbage-delen af din øvre forlorne tænder, der er tættest på åbningen af din mund. Sikre, at din tommelfinger er placeret direkte under næsen. Tryk på fast ved hjælp af en retning opad og udad bevægelse til at fjerne den øverste halvdel af din falske tænder.

• Grib bunden halvdelen af din falske tænder med tommelfingeren på den del, der er tættest på åbningen af din mund. Placer dit indeks og langfinger bag den forreste del af lavere tænder. Sikre at dit indeks og langfinger line op direkte under næsen, som du greb din lavere falske tænder.

• Rock den nederste halvdel af dine tandproteser forsigtigt i retning af begge kinder fjerne dem. Fjern eventuelle madrester fra din mund, ved hjælp af en tandbørste med bløde børster.

• Brug varmt vand og tandpasta komfortabelt fjerne enhver resterende madrester eller protesen Indsæt fra din mund. Fjern eventuelle madrester, der kan blive hængende på dine tandproteser, ved opblødning dem i en professionel protese renere.

Tips & advarsler

  • Bruge mindre protesen Indsæt, hvis du finder det for svært at fjerne din falske tænder. Anbring et stort håndklæde rundt vasken for at forhindre din falske tænder i at bryde et fald.
  • Aldrig bruge varmt vand til at rense dine tandproteser, fordi du kan beskadige dem. Fjern altid falsk tænder før sove for at forebygge infektioner og munden ømhed.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com