Lavere forstrækning personskader & behandling

02/07/2014 by admin

En trak eller anstrengt forstrækning er en ubehagelig oplevelse, der kan efterlade en person ikke kan gå normalt i lang tid. Der er behandlinger, der kan fremskynde din opsving fra en alvorlig Forstrækning skade.

Identifikation

Forstrækning er en stor muskel, der kører længden af bagsiden af låret og som bruges til at bøje knæet. En skade i den nederste del af fiberskade ofte føles som en jagende smerte bagsiden låret lige over knæet.

Årsager

Oftest er en lavere Forstrækning skade resultatet af overstretching musklen eller overexerting det under fysisk aktivitet. Løbere (hovedsagelig sprinterne) ofte lider af lavere forstrækning skader på grund af deres sport.

Typer

Lavere forstrækning personskader er normalt opdelt i tre klasser af sværhedsgrad: første grad angiver musklen var spændt en smule for langt, hvilket resulterer i stivhed og mild smerte; anden grad betyder muskel har udviklet delvis tårer; og tredje grad angiver at musklen har været alvorligt strækkes eller helt rippet.

Behandling

Resten, strække og styrke øvelser og tager medicin såsom aspirin er anbefalet. For en første eller anden grad stamme er den bedste måde at behandle muskel at anvende en is pack til den lavere fiberskade i omkring 15 til 20 minutter ad gangen, flere gange om dagen. En tredje grad tåre kan kræve kirurgi.

Tidsramme

Ifølge University of Iowa Sports Medicine division, en første graders sænke Forstrækning skade vil normalt heler inden for to uger. Anden grad stammer tendens til at inddrive i tre til fire uger, mens mere alvorlige skader kan tage op til tre måneder.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com