Microvas terapi til behandling af perifere neuropati

03/13/2014 by admin

Især udbredt blandt diabetikere, perifer neuropati er en tilstand, hvor nerverne, der sender signaler mellem hjernen og dele af kroppen, såsom hænder og fødder, er beskadiget. Denne skade kan forårsage smerte og tab af sensation samt lejlighedsvis funktionelle problemer, ifølge MedlinePlus. En stadig mere populær behandling for neuropati er mikrovaskulære terapi (MVT), en patenteret fysisk medicin modalitet, der er også kendt som MicroVas.

Årsager til neuropati

Selv om diabetes er en væsentlig årsag til neuropati, kan nerve skader karakteristisk for tilstanden udvikle andre metaboliske eller systemiske sygdomme og sygdomme, såsom kost mangler, især en kost lavt vitamin B12; kronisk alkoholmisbrug; kræft; og Uræmi skyldes nyresvigt. Andre årsager omfatter eksponering for toksiner; visse lægemidler; ekstreme pres på en nerve i en langvarig periode; reduceret ilt og blood flow; og sådanne infektioner som lupus, Lyme sygdom, HIV/AIDS og hepatitis. Mens MVT ikke behandler grundlæggende årsager til neuropati, såsom diabetes, det fremmer øget blodgennemstrømning--- og med det ilt---der kan hjælpe beskadigede nerver til at helbrede og genvinde normale funktion.

Hvordan MVT fungerer

MicroVas Technologies Inc., som er indehaver af patentet på den behandlingsmetode, der bærer sit navn, forklarer, at MVT har været vellykkede i behandlingen af ikke kun neuropati men også kroniske lændesmerter, karpaltunnelsyndrom, sportsskader, tryksår, iskæmisk hvile smerte og sår, som ellers er langsom til at helbrede. Virksomheden beskriver MVT som en "FDA 510 K registreret, ikke-invasiv vaskulære behandling enhed, der leverer elektromagnetisk energi til målrettede områder inden for det menneskelige legeme." MVTS elektroniske impulser stimulere cirkulation i kapillærer, bittesmå blodkar tættere til hudens overflade, hvilket igen øger strømmen af healing ilt til nerver og muskler, der er blevet beskadiget.

MVT udstyr

Hjertet af MVT behandlingssystem er en relativt lille rektangulære formet maskine, der genererer de elektroniske impulser, der er kernen i denne terapi. Disse impulser overføres gennem ledninger til små kulstof emitter, puder, der anvendes til selve parvis i områder, hvor neuropati er et problem. Teknologien bag MVT blev oprindeligt udviklet i 1980 ' erne af amerikanske militære forskere som en metode til at behandle hypotermi i Navy SEALS.

Effektivitet

Selv om undersøgelser af MVTS effektivitet i behandlingen af neuropati er hidtil begrænset, citerer MicroVas teknologier en undersøgelse i hvilken 57 patienter med neuropati modtaget MVT behandling. Af 57 rapporterede alle, men en tilbagevenden af nogle sensation efter terapi, mens 27 rapporterede, at fuld fornemmelse var vendt tilbage. Smerter foran rapporterede 24 patienter at deres smerte var fjernet helt, mens 95% rapporterede mindst nogle reduktion i smerte.

Der bør undgå MVT?

MicroVas teknologier er hurtig til at påpege, at MVT ikke er egnet til alle patienter. Undgå MVT, hvis du tager blodfortyndende medicin, har en pacemaker, er gravid eller er modtager af et transplanteret organ. Terapi er også kontraindiceret for børn under 4 år.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com