Hvordan til at beregne, hvor meget du er meningen at veje

09/19/2016 by admin

Hvordan til at beregne, hvor meget du er meningen at veje

Fedme er blevet et nationalt problem i USA, og som følge heraf vægttab er blevet et populært mål for mange mennesker. Men processen er vanskelig og resultaterne flygtige for en masse mennesker. Dette er normalt på grund af kropsbillede mål, der er urealistisk og usunde. Der er en specifik vægt for hver person, hvor denne person er sundeste. Denne ideelle vægt afhænger af enkeltperson køn og højde. Lære din ideelle vægt er det første skridt mod en sundere livsstil.

Instruktioner

• Bestemme din højde, hvis du ikke ved, hvad det er præcis. Stå imod væggen og har en ven mark det højeste punkt i dit hoved med en blyant. Brug et målebånd til at finde afstanden fra dette punkt til gulvet. Dette er din højde i fod og tommer.

• Tildele 100 pounds til de første 5 fødder, hvis du er en kvinde så tilføje 5 pounds for hver ekstra tommer. For eksempel, hvis du er en 5-mund-10-tommer høje kvinde, er så din idealvægt 150 pounds (100 pounds + 50 pounds).

• Tildele 106 pounds til de første 5 fødder, hvis du er en mand og derefter tilføje 6 pounds for hver ekstra tommer. Derfor bør en 6-mund-2-tommer høj mand vejer 190 pounds (106 pounds + 84 pounds).

• Angiv din højde og vægt til et body mass index (BMI) værktøj, hvis du ønsker at modtage en sund vægt rækkevidde til din højde. Forskellige hjemmesider giver værktøjet uden beregning, herunder Centers for Disease Control og forebyggelse (CDC) hjemmeside.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com