Medicinsk udstyr til pleje af Parkinsons patienter

08/08/2013 by admin

Medicinsk udstyr til pleje af Parkinsons patienter

Parkinsons sygdom er en neurologisk lidelse, som gradvist påvirker ofrets bevægelser. Gradvist, mister offeret kontrol over deres nervesystem, begyndende med en rysten på hånden og forløber indtil patienten er uarbejdsdygtig af deres evne til at flytte. Der findes flere typer af udstyr nødvendigt for pleje af en Parkinsons patienten.

Elektroder

I nogle tilfælde kan Parkinsons patienter blive opereret, kaldes dyb brain stimulation (eller DBS) for at mindske udsving i deres motoriske kontrol. Det er en sikker metode til at kontrollere Parkinsons og er fleksibel nok til at bruges sammen med andre metoder. I DBS, vil en kirurg indsætte en elektrode på den ene side af hjernen. Hvis patienten er at have problemer med højre side af hans krop, vil kirurgen placere elektroden i den venstre del af hjernen og vice versa. Mange patienter kræver elektroder på begge sider af hjernen.

IPG

En IPG-enhed eller en impuls generator, er tilsluttet elektroder implanteret i hjernen under et DBS kirurgi. Denne enhed, svarende til en pacemaker, kan patienter til at kontrollere mængden af elektricitet, der strømmer til elektroderne, giver dem større kontrol over deres motoriske funktioner. Enheden er implanteret i huden over kravebenet og har en controller for patienten at give eller tage magten fra enheden og kontrollere livets batteri, som typisk varer tre til fem år.

Lift stol

Lift stole er et fælles stykke af medicinsk udstyr, når omsorgen for en Parkinsons patienten. Som patienten langsomt mister kontrol over sin krop, er de mere tilbøjelige til at kræve bistand når sidder eller vender tilbage til stående stilling. Liften stolen giver større bevægelsesfrihed ved at hjælpe patienten standen på dette egne, at reducere behovet for konstant pleje.

Kørestol

Som den Parkinsons sygdom skrider frem gennem kroppen, vil mange patienter begynde at opleve manglende evne til at bevæge sig frit. Dette nødvendiggør behov for en kørestol. Det er bedst at vælge en kørestol med en tilbagelænet tilbage, hvis patienten har brug for at slappe af eller oplever højt blodtryk. En elektrisk kørestol giver mulighed for større selvstændighed, men det kan være vanskeligere at komme ind i en bil filmroller med specialudstyr end en manual, folde kørestol.

Hospitalssenge

En anden fælles stykke af medicinsk udstyr i private hjem af Parkinsons patienter er en hospitalsseng. Lignende (hvis ikke identisk) til dem, der anvendes i ventesale, sengen er udstyret med særlige funktioner, der tillader indbygger større lethed bevægelighed og mindsker vanskeligheder ved at komme ud af sengen. Forstå at bruge sengen i dit hjem til bedst af din evne til det største beløb af sikkerhed for offer for Parkinsons sygdom.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com