Almindelige årsager til knæproblemer

07/23/2013 by admin

Almindelige årsager til knæproblemer

Knæet er en fælles, der består af skinnebenet (tibia) og lårbenet (lårbenet). Disse to knogler indeholder ledbrusken på deres overflader, gør det muligt for joint til at flytte gnidningsløst. Knæsmerter kan være forårsaget af en skade, slidgigt og fra overforbrug. Stivhed og smerte symptomer er så varieret som årsagerne til knæ problem. Behandling vil afhænge af årsagen.

Bakers cyster

En Bakers cyste eller popliteal cyste formularer, når et sac af væske foret med membraner former bag knæet. Denne sac kan let observeret som en bule, når personen med Bakers cyste stående. Langt er den mest almindelige årsag til en Bakers cyste avanceret slidgigt. Symptomer af Bakers cyster er smerter eller ubehag bag knæet. Der kan også være nogle hævelse eller rødme og svært ved at bøje knæet. I nogle sjældne tilfælde, kan en Bakers cyste briste, hvilket fører til akutte smerter bag knæet. Behandling af Bakers cyste omfatter identifikation af dens underliggende årsag f.eks. slidgigt og kirurgi til at reparere revet brusk.

Runners knæ

Runners knæ er også kendt som anterior knæ smertesyndrom eller patellofemorale stress syndrom. Det er den mest almindelige årsag til smerter i knæet og kaldes runner's knæ, fordi det er mest udbredt blandt løbere. Denne betingelse er årsagen til smerter bag eller omkring knæskallen og menes at være primært forårsaget af dårlig knæskallen sporing. Dårlig knæskallen tracking opstår når knæskallen er trukket ud af justering til venstre eller højre, forårsager brusk under knæskallen at være irriteret under bevægelse. Behandling for runner's knæ omfatter brug af seler og typer af kirurgisk athroscopy og laterale retinacular frigivelse.

Slidgigt i knæet

Slidgigt er en degenerativ ledsygdom, der forårsager brusk mellem knoglerne til at bære væk. Slidgigt er en almindelig form for gigt, der kan hjemsøge enhver fælles i kroppen. Denne sygdom er mere udbredt blandt ældre og overvægtige mennesker. Slidgigt i knæet forårsager smerte, som forstærker med enhver fysisk aktivitet, der indebærer at flytte. Denne smerte fra denne betingelse kan styres med fysioterapi, medicin som ibuprofen og aspirin produkter. Det hjælper også for at lægge is på knæet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com