Hvordan til behandling af kronisk Sinus Infektion

07/12/2013 by admin

Hvordan til behandling af kronisk Sinus Infektion

Kroniske sinus infektioner er meget almindelige. 32 millioner voksne lider af problemet, hvilket gør det til en af de hyppigste kroniske sygdomme i Amerika. Symptomer på en kronisk sinus infektion omfatter tilstoppet næse, nasal decharge og ansigtssmerter. Heldigvis er der mange måder at behandle en kronisk sinus infektion.

Instruktioner

• Begynde en antibiotisk behandling til at bekæmpe din sinus infektion. Disse behandlinger kan vare så længe som 12 uger, så vær parat til at tage en sund dosis af piller i denne periode. Du bliver nødt til at tale med din læge og få en recept for en personlig behandling med antibiotika.

• Reducere betændelse i næse ved at tage et kortikosteroid. Din læge kan ordinere denne form for medicin, ud over en antibiotisk behandling. Mens antibiotika angreb sygdommen, vil kortikosteroid bidrage til at mindske hævelse inde i din sinus hulrum.

• Tage en over-the-counter decongestant til at lindre milde sinus ubehag du oplever hele dagen. Mange af disse medikamenter kan have bivirkninger, herunder døsighed, svimmelhed eller kvalme.

• Behandle vedvarende sinus ubehag ved hjælp af en expectorant eller et antihistamin. Disse medikamenter er til rådighed på ethvert kvarter apotek og kan købes uden en recept.

• Holde luften i dit hjem som fugtig som muligt til at lindre sinus overbelastning og smerte. Bruge en luftfugter for at cirkulere fugt gennem luften. Brug steam behandlinger eller varme pakninger at tvinge fugt i dine bihuler.

• Behandle eventuelle allergiske reaktioner, som kan være medvirkende til din sinus infektioner. Din læge vil være i stand til at administrere et regiment af allergi skud til at hjælpe dig med at overvinde eventuelle allergier, hvorfra du kan lide.

• Tal med din læge om muligheden for endoskopisk operation for at fjerne sinus blokeringer. Konstant hævelse i bihulerne kan være forårsaget af disse blokeringer. Ved at indsætte et instrument kaldet en endoskopet ind i dine bihuler gennem næseborene, kan en læge fjerne disse blokeringer og lindre en god del af din sinus smerter.

Tips & advarsler

  • Endoskopisk sinus kirurgi er en relativt sikker og nem procedure. Det indebærer ikke skære igennem enhver hud, så restitutionstid er hurtig. De fleste patienter kan vende hjem inden for samme dag.
  • Hvis din sinus problemer er resultatet af en viral infektion, behøver du ikke en antibiotisk behandling til at helbrede dig selv. I stedet behandle symptomer med over-the-counter smertestillende medicin og sinus dekongestanter.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com