Sådan følge diætprodukter krav for anæmi

05/14/2010 by admin

Sådan følge diætprodukter krav for anæmi

Anæmi er en langt mere almindelig tilstand end de fleste tror. Mens mange har en genetisk disposition for anæmi, er det også udbredt blandt gravide kvinder, såvel som vegetarer. Hvis du har været diagnosticeret med anæmi eller har risiko for at udvikle anæmi, kan lære at følge de grundlæggende kostbehov beskytte din sundhed.

Instruktioner

• Spis magert rødt kød, som er den største kilde til jern og den bedste måde til at hurtigt opfylde kostbehov af anæmi. Hvis du er en ubøjelig vegetar, vil din kost være lidt mere udfordrende; men det er bestemt muligt.

• Omfatter masser af jern-rige fødevarer i din kost end rødt kød, især hvis du er vegetar. Roer, ananas, abrikoser, mørke bladgrøntsager og bælgfrugter er alle store jern kilder. Hvis ikke-animalske produkter er din eneste kilde til jern, kan du overveje at tale med en læge om jerntilskud. Fordi jerntilskud er potentielt giftige, altid se en læge om dosering oplysninger før selvstændige medicinering.

• Tage 1000 til 2000 mg vitamin c hver dag. Ikke kun bidrager C-vitamin til at fjerne giftstoffer fra kroppen og styrke immunforsvaret, to vigtige faktorer for dem med anæmi, det hjælper også for at øge absorptionen af jern ind i blodbanen. Hvis du oplever maveonde efter indtagelse af C-vitamin, prøve at opdele dosis hele dagen og tage før måltider.

• Begrænse dit indtag af koffein, herunder kaffe te og energi drinks. Koffein blokerer optagelsen af jern og kan opveje deres bestræbelser på at følge kravene i en anæmisk kost. Hvis du kan simpelthen ikke leve uden din morgenkaffe eller eftermiddagste, Sørg for at du nyder din koffeinholdige drik mindst to timer efter spise eller tage jerntilskud.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com