Test for Major Depression

05/19/2010 by admin

Læger er afhængige af flere metoder til at teste for svær depression. Patienter kan starte den diagnostiske proces uafhængigt, ved hjælp af selvevaluering værktøjer, men formelle diagnose kræver en interview og evalueringen fra en kvalificeret sundhedspleje udbyder. Enkeltpersoner kan deltage i medicinske test for at identificere kilder til depressive symptomer.

Beck Depression Inventory (BDI)

BDI er en depression screening redskab bestående af 21 multiple-choice spørgsmål vedrørende humør og symptomer. Center for psykologiske undersøgelser angår BDI som en pålidelig diagnostisk enhed, men bemærker, at resultater kan blive manipuleret af testpersoner.

Evaluering

Læger test normalt for store depression gennem et interview og evaluering. Ofte, ifølge Mayo Clinic, patienter kan være nødvendigt at udfylde et spørgeskema til at hjælpe ved diagnosticering.

Laboratorieundersøgelser

Johns Hopkins Medicine advarer at laboratorieprøver ikke er pålidelige begrundelse for diagnose af svær depression.

Brain Imaging

Amerikansk forening af pensionerede personer forklarer, at brain imaging bruges til at identificere visse årsager til depression. Disse tests omfatter elektroencefalografi (EEG) og magnetisk resonans imaging (MR).

Online

Test for svær depression er tilgængelige online for mennesker, der tror de er berørt. Resultater af online test kan tilskynde den enkelte til at søge professionel hjælp, men de er ikke tilstrækkelige til diagnose.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com