Hvordan man kan leve i live

01/14/2013 by admin

Min foretrukne måde at leve er med min store øjne åbne, min ånd blød og sød, mit sind skarpe, mit hjerte fuld af taknemmelighed-- og min krop klar til at rykke mod uanset mulighed kan komme min vej.

Lever på denne måde er dog ingen nem bestræbelse. Vores verden er fuld af pres, der vil leech hver sidste smule af liv fra vores sjæle, hvis de får chancen: sidde, lukke op, stå i kø, arbejde hårdt, få anerkendt, komme foran, falder i kærlighed, købe et hus, starte en have, Spar penge, Spar økonomi, redde verden. Vi stræber efter, vi nå, vi skubbe-- men alligevel--vi mislykkes, vi falder, vi føler, at det er nytteløst undertiden.

Vi forsøger at holde vores kursus, vi gør det bedste vi kan, men langsomt, langsomt, langsomt--uden et andet blik eller bevidst varsel--vi befinder os fast i en skure eller traskede blindgyde stier--med vores uskyld tabt og vores ambition forarmet. Hvis det føles som du, fortvivl ikke mere!

Disse tips vil vise dig hvordan man bekvemme din ånd og leve i live igen.

Instruktioner

• Bekræftelse. Levende i live er ikke noget, der sker naturligt for de fleste af os. Det kræver engagement og regelmæssig praksis. Forny din forpligtelse til at leve i live ved at vågne op hver morgen og udbrød: "Jeg er i live! Jeg er i live! Jeg er i live!"

• Forvise negativitet i alle dens former. Sladder, selvkritik, had til andre, frygt, bekymring og utålmodighed er blot nogle af de mange måder at negativitet kryber ind i vores liv. Negativitet er brændstof dødens livsnerven i onde. Være på vagt for enhver negativitet, der vises i dine tanker, tale eller handlinger-- og straks skifte gear til positivt.

• Være taknemmelige for de "mindste" gaver. Ikke sikker på hvordan man straks skifte gear til positivt? En enkel måde er at anerkende alle velsignelserne i dit liv, som du har taget for givet. Når vi får komfortable i livet, vi begynder at tage ting for givet, og når vi tager tingene givet lever vi død ved at tillade os at forblive blind for den overflod, der fylder vores liv. Hvad er nogle ting, du kan være taknemmelig for lige nu? Et hjerte, der slår, tæer, vrikke, læber, smile, luft, der nærer dine lunger, mad og vand at holde dig i live.

• Gør en nye ting hver uge. Hvad vil din være i denne uge? Holde styr på og skrive om dine oplevelser.

• Opsøge muligheder. Hvis en af dørene i dit liv lukker, skal flittig om at finde en anden en, der er åben. Livet er fuld af muligheder i hvert øjeblik. Alt du skal gøre er ser det og gribe den.

• Mærk dine følelser fuldt ud. Selv vores mest ubehagelige følelser – eller måske især vores mest ubehagelige følelser--har vigtige erfaringer til at undervise os. Være åben for at udforske uanset følelser kommer din vej--og bruge dem som brændstof til at fremdrive dig gennem vækst til dit fulde potentiale.

• Stille dit sind vejrtrækning, mægle, bede, går, sang, dans eller sprang af glæde. En overaktiv sind er normalt en kilde til elendighed. Jo mere du bevæger din krop, jo mere du fodre din sjæl, jo mere du lærer at lade dit sind være stille og stadig--jo mere i live vil du føle dig.

• Omgiv dig med mennesker, der løfte dig op, der ser din skønhed, der lytter, der fremme. Tillad ikke egoistisk, arrogant, voldelige eller uvidende mennesker ind i dit liv.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com