Optisk Herpes helbrede

02/09/2013 by admin

Også benævnt HSV, herpes simplex virus påvirker mange områder af det menneskelige legeme, og er en tilbagevendende tilstand. Når det berører øjet, symptomer er meget ubehageligt, men heldigvis kan behandles. Behandling af øjet herpes indebærer rettet mod dens symptomer og hjælpe virussen at blive hvilende, da virus forbliver i kroppen på ubestemt tid. Formålet er at forhindre virus fra tilbagevendende, og når virussen er aktiv, for at hjælpe lindre symptomerne. Behandling af optiske herpes så tidligt som muligt er nøglen, så det er vigtigt, at du straks genkende dens tegn og symptomer.

Symptomer

Personer udsat for virus for første gang kan ikke opleve nogen tidlige advarselstegn. Men når nogen symptomer vises, konsultere en læge straks, fordi der er en lille mulighed HSV kan forårsage skade på dit syn. Symptomer på øjet herpes omfatter hævede øjenlåg, udslæt på øjenlåg, rødme i øjnene, ubehag og smerter i øjnene (især når man ser ind i stærkt lys), rindende øjne og sløret syn.

Hvis lægen diagnosticerer disse symptomer som tegn på herpes, vil han henvise dig til en øjenlæge for specialiseret behandling. Øjenlægen vil undersøge din inficerede øje ved hjælp af et mikroskop og lyskilde. Farvning af dråber kan placeres i dine øjne til at hjælpe lægen med at se dit øje bedre. Lægen vil kunne se tilstedeværelsen af herpesvirus og begynde at behandle dig i overensstemmelse hermed.

Behandling

Typisk, øjendråber er ordineret til at lindre ubehaget indtil virus kører sin kurs. Hvis de dybe lag af din hornhinden bliver vil betændt eller arret, forårsager skade i vision, behandling for øjet normalt indebære steroid øjendråber i stedet for den typiske salve og øjendråber anvendes til øjet herpes. Men, når anvendes forkert eller taget for lang tid ad gangen, steroid øjendråber kan føre til grå stær og andre synsproblemer, så læger er tilbageholdende med at ordinere denne behandling, medmindre din tilstand nødvendiggør en mere aggressiv tilgang.Læger vil også typisk ordinere antivirale tabletter for at forkorte varigheden af symptomerne. Endelig vil de advare at du aldrig røre eller ridse dine øjne, mens de er smittet. Hvis du ikke kan undgå det, Sørg for dine hænder er helt ren og desinficere hænderne igen efter at røre dine øjne. Husk på at herpes smitter. Når du rører dit øje og røre nogen andet, kan han nemt fange infektionen.

Prognose

Øjeninfektion vil typisk gå væk i et par uger, men der er altid chancen for at det tilbagevendende og forårsager mere alvorlig skade på synet. Men chancerne for denne infektion permanent skade dit syn er ganske små. Baseret på undersøgelser offentliggjort på HealthGuide.com, havde mindre end én ud af 10 mennesker deres syn beskadiget eller berørt over en 30-årig periode.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com