Naturlige måder for kvinder at miste vægt

01/26/2013 by admin

I almindelighed, kvinder har tendens til at have en mere vanskelig tid at tabe sig end mænd. Dette er normalt på grund af karakteren af kvinders hormoner og områder af deres krop, hvor ekstra masse er predispositioned til at rejse til hofter, strømpebukser og bagtil. Dermed mister vægt kan nogle gange virke som en umulig mission. Der er flere naturlige måder kvinder kan tabe sig effektivt uden at sulte sig eller ty til nogle mærkelige kostplan.

Drik vand

Mens du kan i første omgang lagt på en smule af vand vægt, vil drikke mere vand dagligt hjælpe dig med at tabe. Vand hjælper med at regulere dit system og skubbe affald og giftstoffer ud af kroppen. Vand også fyldes op din mave, så du er mindre sulten og har tendens til at spise mindre mad.

Sove mere

Søvnmangel får dig til at hige efter mere slik og stivelse. Det udløser også din krop til at frigive stress hormonet cortisol, som er kendt for at være knyttet til mave fedt. Målet for en solid syv til otte timers søvn hver nat. Dermed vil hjælpe dig ikke kun tabe sig, men vil også hjælpe dig med at fokusere bedre og være tilbøjelig til at udøve og spise sundere på daglig basis.

Gå tur med hunden

Tage hunden til en gang dagligt. En livlig 20 minutters gåtur vil gøre underværker for din generelle sundhed og hjælp du udgyde pounds i en tilsyneladende ubesværet måde. Hvis du ikke har en hund du kan frivilligt på din lokal animalsk skjul eller pund og gå en hund der hver dag, eller ugentligt. Dette er også en stor kilde til stress relief, der vil hjælpe dig med at undgå henvender sig til mad til komfort.

Trække vejret mere

Tage en meditation klasse og lære nogle dyb vejrtrækning teknikker. Dyb vejrtrækning hjælper du destress og faktisk brænde kalorier med hver dyb indånding. At tage et par dybe indåndinger, før du spiser et måltid vil også hjælpe du spiser mindre, som du vil være afslappet og opfyldt før der træffes en enkelt bid.

Lugt dine krydderier

Undersøgelser udført af lugt og smag behandling og Research Foundation i Chicago har vist, at personer, der bruger visse krydderier tendens til at spise mindre. Ved hjælp af sådanne krydderier som hvidløg og peber vil hjælpe dig med at spise mindre måltider, fordi du vil være fokuseret på lugten af mad og nyde øjeblikket, spise hver bid, i modsætning til at spise mere og mere bid for at opnå det samme niveau af tilfredshed fra spiceless retter. Krydret mad kan også hjælpe med at fremskynde dit stofskifte og dermed hjælpe dig med at forbrænde kalorier hurtigere.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com