Sådan Fortæl hvilken fiskeolie til tage

01/25/2013 by admin

American Heart Association anbefaler folk spise fede fisk mindst to gange om ugen. Omega 3 fedtsyrer i fisk er godt for alle, såvel som på risiko for eller har hjerte-kar-sygdom. Omega-3 fedtsyrer er forbundet med beskyttelse mod slagtilfælde og hjerteanfald, bedre hjernefunktion, mindre depression, forbedring af symptomer på ADHD og nedsat risiko for brystkræft, tyktarmskræft og prostatakræft. Ideelt din omega-3 fedtsyrer bør komme fra at spise fisk, men du kan tage fiskeolie kosttilskud. Ikke alle fiskeolie kosttilskud er de samme, så du bliver nødt til at afgøre, hvilken en til at tage. De fleste oplysninger du skal sammenligne dem udskrives på etiketten.

Instruktioner

• Vælge en fiskeolie supplement der indeholder EPA/DHA omega-3 fedtsyrer, ikke bare fiskeolie.

• Bestemme hvilke farvande fiskeolien kom fra. Fiskeolie skulle komme fra mindre forurenet vand som New Zealands sydlige Ocean.

• Afgøre, hvad slags fisk olien kommer fra. Rige fisk oliekilder omfatter laks, tun, sardiner og ansjoser.

• Vælg fiskeolie, der ikke er blevet Molekylemæssigt destilleret. Destillation fjerner giftstoffer, men ændrer olie fra dets naturlige tilstand. Ikke-forurenet fiskeolie bør ikke kræve Molekylær destillation.

• Finde ud af, hvis din fiskeolie er testet. Test udført af uafhængige laboratorier kontrollerer indhold og forurenende stoffer. Fiskeolie, der ikke opfylder standarderne er kasseret.

• Vælg et supplement, der garanterer fisken olie at være 100 procent ren. Fiskeolie skal være fri for giftstoffer, tungmetaller og pesticider. Fisk, der anvendes for fiskeolie bør screenes for sygdomme, og fiskeolie skal kun komme fra disse fisk, der er sygdomsfri.

• Tilføje omega-3 fedtsyrer på etiketten for at bestemme, hvis de lige den samlede mængde olie, der er indeholdt i produktet. Hvis ikke, der er umærket tilføjet fyldstoffer i fiskeolie.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com