Chelat Terapi for Hypertension

03/12/2010 by admin

Kelationsbehandling, men traditionelt anvendes til bekæmpelse af kviksølvforgiftning, menes også at være nyttige i behandling af hjertesygdomme og forhøjet blodtryk. Ideen bag kelation er at når en bestemt aminosyre er introduceret til kroppen, tungmetaller vil binde sig til det og blive udskilt fra kroppen i urinen. Nogle læger mener, at teorien også gælder for plak, der tilstopper arterier og forårsager hypertension og hjertesygdomme.

Chelat

Chelat Terapi beskriver en intravenøs infusion af aminosyre ethylendiamintetra syre (EDTA). Når EDTA ind i blodbanen det binder mineralerne og skaber en ny stof. Denne sammensatte vil derefter forlade kroppen via din urin. Tilhængere af kelation for hypertension og herart sygdom mener terapi kan stoppe skader, som EDTA binder til calcium i arteriel blokeringer og skyller det fra systemet.

Funktion

Hvis du planlægger at gennemgå Kelationsbehandling, Forvent at sidde gennem fem til 30 sessioner hvor en IV linje vil blive indsat i din arm eller hånd for en EDTA infusion. Hver session varer omkring tre og en halv time, og der bør være nogen smerter overhovedet. Chelat Terapi er udført på en ambulant, så du vil være fri til at forlade når sessionen er afsluttet. Bivirkninger af Chelat omfatte hævede ankler og en hyppig nødt til at tisse. Vitaminer vil også gives under behandlingen, da kroppen vil sandsynligvis miste værdifulde vitaminer og mineraler i løbet af processen.

Kontrovers

Ifølge American Heart Association føler nogle læger kelation kan forværre generelle sundhed, og FDA har ikke godkendt behandling for forhøjet blodtryk. Ifølge en undersøgelse, Mayo Clinic påvirkede kelation ikke hjerte sygdom overhovedet. Blandt farerne af kelation terapi er nyresvigt, chok, lavt blodtryk, respirationsstop og hjertearytmi. American Heart Association kalder det en udokumenteret "mirakelkur."


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com