Hvad er fordelene ved hjernen mad?

02/28/2010 by admin

Spise "brain fødevarer" er en del af en intelligent kost. Ved at spise fødevarer, der indeholder komplekse kulhydrater, proteiner, Omega-3 fedtsyrer, jern og antioxidanter, kan du forbedre din koncentration, hukommelse, omsætning, årvågenhed og bremse aldringsprocessen.

Komplekse kulhydrater forbedre koncentration

Fødevarer, der indeholder komplekse kulhydrater øger ens evne til at koncentrere sig, fordi de giver en konstant frigivelse af energi til hjernens celler. Fødevarer omfatter frugter som æbler og citrusfrugter, korn og korn, grøntsager og bælgfrugter og mælkeprodukter.

Proteiner er nyttige i medvirken hukommelsen

Proteinholdige fødevarer levere de aminosyrer, der er nødvendige for fremstilling og drift af hjernens neurotransmittere. Neurotransmittere tjene som kemiske budbringere af videresendelse af meddelelser fra en hjerne celle til en anden og dermed er nyttige i hukommelse funktion. Derfor er proteinholdige fødevarer som magert kød, mælkeprodukter, soja og æg nyttige i at maksimere tankeproces.

Omega-3 fedtsyrer øger omsætning

Omega-3 fedtsyrer er sunde fedt findes i fisk som tun og laks og hørfrø og raps olie. Spise en kost rig på denne type af fedt sænker blodet af skadelige fedtstoffer som kolesterol, forbedre omsætning og hjernefunktion.

Jern forbedrer årvågenhed

Mange af de ovennævnte fødevarer indeholder også jern, som øger mental årvågenhed. Primære fødevarer, der indeholder jern omfatter kylling og oksekød lever, sardiner, linser, havre og æg.

Antioxidanter langsom aldrende proces

Antioxidanter i fødevarer bekæmpe de frie radikaler i hjernen, der forårsager degenerative sygdomme som Alzheimer's. Frugter og grøntsager, især Acai bær og grønne, er nyttige i at opretholde arbejdet i hjernen og bremse aldringsprocessen.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com