Hvordan til at kontakte amerikanske Røde Kors frivillige udlandet

03/05/2010 by admin

Hvordan til at kontakte amerikanske Røde Kors frivillige udlandet

Røde Kors kender, at katastrofer ikke kun ske i Amerika. Behovet for at være forberedt og reagere på nødsituationer er verdensomspændende og frivillige er nødvendige overalt. Siden 1863 har den internationale komité for Røde Kors tog fat på behovet for frivillige over hele verden, og mange kære er gået oversøiske og fortsætte med at gøre i dag. Her er hvordan du kontakter internationale Røde Kors frivillige.

Instruktioner

• Kontakt din lokale Røde Kors-afdeling. Frivilligt arbejde med Røde Kors altid begynder lokalt og alle Røde Kors frivillige vil have en lokal tie til deres Fællesskabet kapitel, der kan være i stand til at kontakte dem på internationale lokationer.

• Være patient. Volontøren er i udlandet fordi de svarer til eller forberede en katastrofe. Situationen er ikke ideel heller ikke giver det mulighed for en fantastisk tidsplan. De er under et stort pres og selvom hjem kan være på deres sind ofte, altid ikke mulighed for at kontakte hjem fra en international placering.

• Få opdateringer fra en lokal repræsentant for Røde Kors. De vil have adgang til oplysninger gennem organisation eller navne på personer, der modtager opdateringer på situationer oversøisk.

• Forstå, at der er mere end 100 millioner frivillige forbundet med den internationale Røde Kors og Røde Halvmåne bevægelse, og en individuel samfund i næsten alle uafhængige land i verden. Der er en masse mennesker at holde styr på, så forstå størrelsen af deres situation og den blotte antal af frivillige de behandler er afgørende.

• Sørge for gange at du og din elskede kan kontakte hinanden. Telefonopkald er meget dyrt, men i en verden af email, kontakt til de oversøiske er blevet lettere. Spørge, hvis de kan sende en ugentlig e-mail lade du kender til situationen. Dette vil holde dig fra gad vide hvorfor de ikke reagerer hvis et planlagt tidspunkt er aftalt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com