Symptomer hos spædbørn med mælk allergi

02/28/2010 by admin

Mejeri allergi er en af de mest almindelige allergi fundet i spædbørn. Mejeri allergier opstår normalt, når et spædbarn immunsystemet har en reaktion på mælkeprotein. Symptomerne begynder normalt ses i de første par måneder af livet. Disse symptomer kan opstå gradvist eller kommer pludseligt efter en fodring. Som immunsystemet modnes, vokser de fleste spædbørn fra deres mælk protein allergi.

Gastrointestinale symptomer

Babyer med en mælke allergi kan lider af diarré, ofte blod stribede og opkastning. De kan også opleve gas, oppustethed og mavekramper.

Hududslæt

En rød, skællende udslæt kaldes eksem kan vises i første par måneder af livet i mejeri-allergisk babyer. Nældefeber, en hævet rød udslæt, der ligner myggestik, kan udvikle sig pludseligt efter indtagelse mælkeprotein.

Anaphylaxsis

I sjældne tilfælde, kan spædbørn med en mælke allergi har en livstruende anafylaktisk reaktion, der involverer hævelse i munden, læber eller hals, hvilket resulterer i problemer med vejrtrækning og tab af bevidsthed. Hvis dette sker, ringe til 911.

Andre overvejelser

Spædbørn med mælk protein allergi kan også have subtile symptomer såsom ekstrem kræsenhed på grund af mave ubehag. Babyer, der synes at have kolik kan faktisk lider af nikkelallergi mejeri.

Diagnose

Hvis du har mistanke om, at dit barn har en mælke allergi, tale med din børnelæge. Allergi kan være diagnosticeret gennem en blodprøve eller en hudtest.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com