Kvalifikationer for Medicare & Medicaid

10/14/2016 by admin

Kvalifikationer for Medicare & Medicaid

Både Medicare og Medicaid er statsligt støttede sundhedsydelser; men lighederne ende der. Medicare er en del af Social sikring som arbejder enkeltpersoner gennem lønningslisten fradrag betalt. Enhver, der er ansat og betaler i systemet kvalificerer til Medicare, når de når pensionsalderen.

Medicaid er sundhedspleje for nogle lav indkomst enkeltpersoner og familier, der opfylder visse retningslinjer fastlagt af føderale og statslige administratorer. Automatisk drives af staterne og hver stat fastsætter sine egne retningslinjer.

Medicare beskæftigelse kredit kvalifikationer

Berettigelse til at modtage sociale sikringsydelser pensionering afhænger af de kreditter, du tjener gennem beskæftigelse. Antallet af credits, du skal have afhænger af din fødselsdato. Enhver, født efter 1929 brug 40 credits. Fire arbejde kreditter optjenes hvert år. Ti års beskæftigelse opfylder arbejde kredit kvalifikationer for pensionering.

Medicare pensionering alder kvalifikationer

Nogen 65 år eller ældre, nogen under 65 med visse handicap, og en hos slut fase nyresygdom (nyresvigt kræver dialyse) er berettiget til Medicare.

Medicaid indkomst kvalifikationer

Medicaid bestemmer støtteberettigelse af indkomst krav fastsat af din tilstand. En undersøgelse af mængden af kontanter, der kommer ind i husstanden, mængden af penge i din bank konto, og enhver ejendom eller andre aktiver, du ejer vil gå til bestemmelse af støtteberettigelse for programmet. Indkomst grænser varierer efter stat og blandt grupper.

Medicaid statsborgerskab kvalifikationer

Borgerskabet også tal ind i Medicaid støtteberettigelse. Amerikanske statsborgere, indrømmede lovligt indvandrere (en 5-årige begrænsning gælder for lovligt optaget permanent indvandrere) og børn der er amerikanske statsborgere, ikke men hvis forældre kan være berettiget til Medicaid fordele.

Alder kvalifikation

I nogle tilfælde alder kan indgå i de afgørende faktorer for støtteberettigelse, men ingen hårde regel er fastsat for alderskrav.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com