Forskelle i hjernens kemi mellem Major Depression & Bipolar lidelse

10/20/2013 by admin

Forskelle i hjernens kemi mellem Major Depression & Bipolar lidelse

Svær depression og bipolar lidelse er to forskellige sygdomme med lignende symptomer. Sommetider er folk fejldiagnosticeret med svær depression i stedet for bipolar lidelse, når de er midt i en depressiv episode. Fordi der er forskelle i hjernens kemi af disse sygdomme, er det nødvendigt at give lægen alle dine symptom historie, herunder depressive og maniske episoder.

Definition af Major Depression

Svær depression er vedvarende tristhed, der varer længere end to uger. Svær depression eller kliniske depression, påvirker over 15 millioner amerikanere, Ifølge National Institute on Mental sygdom.

Områder i hjernen påvirket af Major Depression

Gennem MRIs og PET scanninger, forskere har konstateret, at frontallapperne og hippocampus dele af hjernen er mindre hos personer med svær depression end i mennesker uden denne diagnose. Der er også mere kortisol, et hormon, stress, i deres blod.

Behandling af svær Depression

Nogle behandlingsmuligheder for svær depression omfatter medicin og psykoterapi. For dem, der lider sever depression, elektrochok behandling (ECT) har været gavnlig.

Definition af Bipolar lidelse

Bipolar lidelse er en stemning lidelse karakteriseret ved hurtige ændringer i humør. En person med bipolar lidelse kan opleve ekstreme depressive episoder efterfulgt af ekstreme maniske episoder.

Områder i hjernen påvirket af Bipolar lidelse

Forskere har konstateret, at mennesker diagnosticeret med bipolar lidelse har omkring 30% mere monamines produceret i deres hjerner end mennesker uden diagnose. Monamines omfatter neurotransmitterne dopamin, serotonin og noradrenalin.

Behandling af Bipolar lidelse

De mest effektive behandlinger for bipolar lidelse er medicin og psykoterapi. Elektrochok behandling (ECT) er også gavnligt for ekstreme tilfælde, når medicin ikke virker.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com