Atkins kost forklaret

10/18/2013 by admin

Fedme konti for 300.000 årlige dødsfald i USA, og 63 procent af amerikanerne betragtes som overvægt. Vægttab er en sundhed behøver at lav-kulhydrat kost, såsom Atkins kost, har længe forsøgt at opfylde.

Historie

Dr. Robert Atkins skabt oprindeligt kosten i 1970 ' erne. Han tilskrives fedme til overdreven indtagelse af raffinerede kulhydrater, specielt sukker, mel og høj-fructose corn syrup.

Funktion

Den kost lavt kulhydrat niveauer tvinge kroppen i ketosis, som er når kroppen forbrænder fedt at få energi.

Funktioner

Du kan spise masser af kød, protein eller mejeriprodukter; men der er store begrænsninger på stivelse og sukkerholdige fødevarer.

Faser

I rækkefølge efter stigende kulhydrat godtgørelse, Atkins-diæt fire faser er: induktion, igangværende vægttab, før vedligeholdelse og levetid vedligeholdelse faser.

Misforståelser

I modsætning til populær tro, Atkins plan tilskynder mådehold, og er ikke en "spis alt hvad du ønsker" kost. Det er en langsigtet plan om at ændre dine spisevaner livsstil for at vedligeholde vægttab.

Advarsel

Fordi fiber og vitamin mangel ofte opstår, anbefalet kosttilskud. Langvarig ketose i kosten kan have bivirkninger, herunder: svimmelhed, hovedpine, sløvhed, diarré og kvalme.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com