Hvorfor blev OSHA dannet?

12/22/2013 by admin

Endda så tidligt som i 1870 nogle tilhængere af sikkerhedslove for arbejdstagere lobbyvirksomhed deres stater for beskyttelse af fabriksarbejderske. Denne push samlet styrke hver gang der var en uhyggelig eller mutli-ulykke ulykke på arbejdspladsen. Over tid voksede bevægelsen til en national debat. Flere love, svag håndhævelse magten, blev vedtaget, men mange arbejdstagere stadig døde og blev såret på jobbet. ARBEJDSMILJØ loven af 1970 sprang ud af behovet for en vidtgående håndhævelsesorgan, der ville være oprettet specielt til at sikre arbejdstagernes sikkerhed og sundhed.

Slutningen af 1800-tallet

Mange stater vedtaget love med henblik på at beskytte fabriksarbejdere efter borgerkrigen og op til århundredeskiftet. Disse blev kendt som statens fabrik love. Selvom velmente love var svage i håndhævelse og var dårligt fejlbehæftede. Men processen for at forsøge at beskytte amerikansk arbejderen var begyndt.

Begyndelsen af 1900-tallet

Begyndelsen af 1900-tallet oplevede en stigning i nyhedsmedier og omsætning. Emner og spørgsmål af national betydning kunne hurtigt indberettes til generelle offentlige lignende aldrig før. Kampagne for føderale niveau beskyttelse af arbejdstagere blev foreslået at den menige mand. Nyheder for større uheld blev også rapporteret og chokeret en endnu en uvidende offentlighed. En voksende følelse af behovet for øget behovet for at beskytte amerikanske arbejderen førte til dannelsen af den nationale sikkerhed Råd i 1915. Det blev anslået på dette tidspunkt, at 1.200 arbejdere ud af 10.000 blev alvorligt såret eller dræbt i jern-og stålindustrien alene. I 1913 skabte Kongressen Department of Labor, som ville blive moderselskab for moderne dag OSHA.

Midten af 1900-tallet

Begynder med præsident Roosevelt i 1933, begyndte den føderale regering passerer en byge af sikkerhed retsakter dækker ansattes sikkerhed. Dog, som teknologi og økonomi voksede efter anden verdenskrig, trussel mod arbejdstageren også voksede og blev gjort mere i vejen for lovgivning for at give Department of Labor mere håndhævelse magt. I 1960 lavet loven om Walsh-Healey standarder, der var ikke-obligatoriske, nu obligatorisk uden at søge Rådet for industrien eller de voksende fagforeninger. Dette førte til mistillid og foragt i fornærmet parter.

1960 til 1968

Præsident Lyndon B. Johnson var rystet over statistikker til dødsfald og personskade på arbejdspladsen. Han opfordrede Kongressen til at lovgive, at ville reformere og styrke føderale regeringer håndhævelse af lovgivning om sundhed og sikkerhed. I 1968 var der mere end 14.000 arbejdere dræbt og 2,2 millioner tilskadekomne på jobbet. Johnson's forsøg på at passere regningen mislykkedes.

1969 til 1970

Med dødstal til amerikanske arbejdstagere stadig omkring 14.000 for over 90 millioner arbejdstagere i 1969 tiltrådte præsident Nixon årsag til at oprette et separat agentur under Department of Labor. Efter måneder med høringer og lovgivningsmæssige kampe, blev Occupational Safety and Health Act af 1970 vedtaget og underskrevet til lov.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com