Hvordan man lever med en dobbelt Drop fod

01/06/2014 by admin

Hvordan man lever med en dobbelt Drop fod

Drop fod er en lidelse, der svækker din fod evne til at flex (flytter opad), forårsager gå at være vanskeligt og besværligt. Dobbelt drop foden er det samme som drop mund, men det påvirker begge fødder. Drop foden kan være forårsaget af rygmarvslammelse eller impingement, slagtilfælde, traumer, muskel og nerve benproblemer, neuropati og centrale nervesystem problemer. Dem, der bor med dråbe mund vide hvordan udfordrende walking kan være; dobbelt drop mund komplicerer tingene endnu mere. Med den rette behandling, kan virkningerne af drop fod være betydeligt reduceret eller elimineret.

Instruktioner

• Konsultere en læge til at lære detaljerne i din diagnoser. Drop mund er forårsaget af mange ting; lære, hvorfor du har det hjælper at korrekt behandle det. Besøger en læge regelmæssigt og følge en behandlingsplan.

• Overveje fysisk terapi. Fysioterapi kan forbedre walking, hjælpe din balance og gangart og reducere mængden af drop mund du har. Følg en professionelt udviklede terapi plan specifikt dækket mod dine behov.

• Slid orthotics. Orthotics er typer af seler, der kan forbedre balance og dorsiflex (opdrage) dine fødder så walking er væsentligt forbedret. I nogle tilfælde en orthotic som en AFO (ankel fod ortoser) har forbedret gå til en normal tilstand.

• Bruge støttende sko. En god støttende sko kan forebygge faldulykker ved at støtte begge fødder og forbedre gangart. Kigge efter en sko med blød foring og en fast rocker sål (toe-up form).

• Pas godt på dine fødder. Inspicere dine fødder dagligt for at sikre, at der er ingen fugt oprustning, revnet hud eller skade på foden. Tab af følelse til fødderne er fælles i drop mund, så inspicerer fødder dagligt er vigtigt.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com