Rektal prolaps tarm symptomer

03/05/2010 by admin

Mennesker, der har givet op på lange gåture af frygt for et uheld med deres tarme kan have rektal prolaps. Mere almindelige hos kvinder end mænd på et forhold på 6 til 1 Ifølge encyklopædi kirurgi, rektal prolaps forekommer når endetarmen falder, eller prolapses, at skabe en bule. Prolaps er forårsaget af en svækkelse af lukkemuskel musklen eller ledbånd, der holder endetarmen på plads. Hos kvinder, at bule kan føre til en rectocele, hvor endetarmen skubber ind i skeden tilbage væg. Tilstanden påvirker ca 4.2 blandt 1.000 mennesker. I over 65 crowd stiger forekomsten til 10 i 1.000. Betingelsen kan kræve kirurgi, hvis det griber ind i dagligdagen og kan forværre med forstoppelse og belaste, blandt andre faktorer.

Fremspringende endetarmen

I rektalprolaps stikker endetarmen gennem anus under og efter afføring. Det kan endda stikker op, når en person nyser eller hoster. I svære tilfælde, kan anus lukke på endetarmen, afskære blodgennemstrømningen.

Fækal inkontinens

Fækal inkontinens påvirker 5.5 millioner mennesker i USA, ifølge nationale fordøjelsessystemet sygdomme oplysninger Clearing House. Fækal inkontinens opstår, når en person mister kontrollen over tarmen. Det kan ramme når som helst, og med rektal prolaps, problemet kan opstå, fordi personen, der har mistet trang til at have afføring, indtil det er for sent. Problemet kan også manifestere sig som en følelse af, at tarmen ikke har annulleres helt eller i et presserende behov for at have afføring.

Udsivning af blod eller slim gennem Anus

Undertiden rektal prolaps kan resultere i blod eller slim siver gennem anus eller i anal smerte eller kløe. Lækage præsenterer et hygiejneproblem så godt, men er ikke nær så alvorlig som fækal inkontinens.

Passage af bittesmå afføring

Afføring af en person, der lider af rektal prolaps kan ligne kanin ekskrementer, små bolde, der falder ind på toilettet én efter én. Denne betingelse kan blive hjulpet ved at tilføje fiber kost.

Symptomer for kvinder kun

Rektal prolaps kan påvirke en kvindes sexliv, forårsager smertefuld samleje, vaginal pres eller smerter og lændesmerter. I det mindste, kan det påvirke hendes følelse af ønskelige som fremspring i bagvæggen i skeden kan være indlysende, at hendes partner.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com