Hvordan man forebygger gigt smerter

03/16/2010 by admin

Hvordan man forebygger gigt smerter

Gigt er en form for gigt, der sker, når alt for meget urinsyre hober sig op i kroppen. Gigt rammer storetåen oftest, men det følger også leddene i knæ, håndled, albuer, fingre og ankler. Det påvirker også hæle og vrist i fødderne. Symptomer på gigt omfatter smerter i leddene forårsaget af urinsyre krystaller, klumper af urinsyre under huden, og nyresten. Gigt er en meget smertefuld tilstand, der kræver hyppige lægehjælp og konstant dedikation til behandling.

Instruktioner

• Spiser en kost lavt i fødevarer, der indeholder purines, der er kemiske forbindelser at bryde ned i urinsyre. Alle kødforbruget bør reduceres, når du følger en kost for at forebygge gigt smerter, men især undgå lever, oksekød, svinekød, bacon og vildt kød. Visse skaldyr--som sild, sardiner og makrel--bør undgås også, sammen med sovs. Andre fødevarer for at undgå omfatter havregryn, spinat, asparges, blomkål, champignon og ærter.

• Undgå alkohol for at forhindre gigt smerter. Alkoholforbruget, især øl, øger urinsyre i blodet. Så lidt som to øl en dag øger risikoen for en gigt flare, så det er bedst at stoppe med at drikke øl helt.

• Tabe sig for at reducere stress på leddene og forebygge gigt smerter. Opretholde en sund vægt er godt for generelle sundhed, men det er især vigtigt for enhver med en smertefuld fælles tilstand. Spise en sund kost, der begrænser purinindhold. Drik masser af vand for at forbedre sundhed og øge chancerne for vægttab.

• Motion for at holde leddene sunde og fleksible. Motion, sammen med en sund kost, vil hjælpe forhindre fremtidige gigt angreb og forbedre velvære.

• Tal over alle medicin, kosttilskud og vitaminer--recept og ikke-receptpligtige--med behandlere. Nogle medikamenter, vitaminer og naturlægemidler kosttilskud kan øge niveauet af urinsyre i kroppen og forårsage gigt nødblus.

• Tage medicin som anvist til at forebygge gigt smerter. Når den rigtige kombination af medicin er valgt, er det meget vigtigt, de er taget på rigtige tidspunkter og doser. Springe medicin kan føre til urinsyre oprustning og en ny runde af gigt smerter.

• Søge lægehjælp ved det første tegn på en gigt flare. Undertiden kan kortikosteroider gives til at stoppe angrebet, hvis fanget i tide.

• Holde alle aftaler med behandlere. Bo oven på betingelse af at have rutinemæssige blodprøver og andre diagnostiske procedurer til at forebygge gigt smerter og nødblus.

Tips & advarsler

  • Læg ikke off lægehjælp når gigt smerter opstår. Venstre ubehandlet, gigt kan førte til meget alvorlige fælles problemer.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com