Hvordan til at tabe sig hurtigt med Lap Band post-op kost

04/26/2013 by admin

Hvis du er afskåret fra adgang den Lap Band Kirurgi du har brug for, kan du stadig tabe sig efter lap-band kost. Det bliver ikke let, men du vil miste pounds fast, som om du havde haft operationen.

Instruktioner

• MEDICINSK TILSYN

Det er afgørende vigtigt, at du konsultere en læge før du forsøger at følge en Lap Band post-op kost. Lap-band kandidater modtage grundig screening for at sikre, at de kan overleve operationen og post-op kost. Hvis du har allerede udvalgt som en sund kandidat af en gastrisk kirurg, tale med din kirurg.

Sørg for at din læge anbefaler et vitamin og ernæringstilskud. Han kan også ønsker at overvåge dit blod for mangler.

• IDENTISKE RESULTATER?

Lap Band kun begrænser forbruget af fødevarer. I modsætning til mere invasive vægt tab operationer (RNY, Duodenal Switch), det ikke direkte påvirke metabolismen eller forårsage malabsorption. Selv begrænser dit forbrug at post-op retningslinjer vil have de samme resultater.

• HVORDAN KOSTEN SER UD

Den fælles post-op kost er opdelt i faser. Den første fase (1-2 dage) forbrug er begrænset til slurke af vand og sucking is. Din læge vil sandsynligvis anbefale du springe den første fase, som det er designet til at rumme den helbredende proces. Den anden fase (1-2 uger) forbrug er begrænset til purerede, lavt kalorieindhold fødevarer. Der er 5 faser i alt og den sidste fase er beregnet til livslang post-op spise.

Besøg ObesityHelp.com med detaljeret skitse af Lap Band post-op kost og alle dens faser. Et direkte link til disse oplysninger er angivet i afsnittet ressource under denne artikel.

• FOR DEM, DER ØNSKER LAP BAND SURGERY

Hvis du er interesseret i denne operation eller har været slået ned som kandidat for nogen grund til, at besøge fedme hjælpe. Det er en fantastisk hjemmeside, der kan forbinde dig med lokale kirurger, giver svar på dine spørgsmål, giver et støttenetværk og give tips og rådgivning for at overvinde forhindringer som forsikring. Se ressourcer nedenfor for et direkte link.

Tips & advarsler

  • Oprette en et arsenal af motiverende våben at bruge, når du kæmper. Du skal bruge dem.
  • TAL MED DIN LÆGE OM AT STARTE EN POST OP KOST, FØR DU BEGYNDER.
  • OVERVÅGE DIT VELVÆRE MENS EFTER POST OP KOST.
  • SE DIN LÆGE REGELMÆSSIGT FOR AT SIKRE DIT HELBRED.
  • TAGE VITAMINER OG KOSTTILSKUD, DER ER ANBEFALET AF DIN LÆGE.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com