Gynækologisk endokrinologi & PMS

04/28/2013 by admin

Gynækologisk endokrinologi & PMS

Mens de amerikanske kongres af Fødselslæger og Gynækologer rapporter at så mange som 85 procent af kvinder oplever mindst ét symptom i syv og 14 dage før menstruation, henviser Præmenstruelt syndrom eller PMS, til et konsekvent mønster af forstyrrende symptomer.

Identifikation

Webstedet MedlinePlus rapporterer, at hormon ændringer før menstruation kan forårsage en række symptomer, selv om den nøjagtige årsag til PMS er ukendt. Et kig på nogle af forudsætningerne for gynækologisk endokrinologi giver nogle indsigt. Ifølge den Merck Sharp & Dohme Corp., sekretion af hormonet progesteron toppe omkring syv dage efter ægløsning, om tiden vises PMS symptomer generelt. I løbet af denne tid stiger østrogen produktion også, selv om niveauet fortsat lavere end under ægløsning.

Symptomer på PMS

PMS, ifølge den amerikanske kongres af Fødselslæger og Gynækologer, påvirker kvinder både følelsesmæssigt og fysisk. Almindelige symptomer på PMS omfatter depression, irritabilitet, bryst hævelse og ømhed, træthed og ømhed og smerter. De National Institute of Child Health og Human Development rapporter, at en kvinde, der oplever betydelige smerter før hendes periode kan lider af endometriose, en bemærkelsesværdig årsag til infertilitet. I dette tilfælde, kan hun søge behandling fra en gynækologisk endokrinolog.

PMS behandlinger

Den amerikanske kongres af Fødselslæger og Gynækologer anbefaler en række behandlinger til PMS, baseret på sværhedsgraden af symptomerne. Nogle kvinder oplever lindring engagerende i aerob aktivitet, deltager i afslapning øvelser og gøre nogle enkle kostændringer. Kvinder med særligt alvorlige symptomer muligvis hormonbehandlinger. Gynækologisk Endokrinologer generelt ordinere hormonelle p-piller eller injicerbare form, til dette formål.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com